Fenerbahçe Borja Sainz'den Fenerbahçe maçı için iddialı sözler ve Galatasaray itirafı!

Borja Sainz'den Fenerbahçe maçı için iddialı sözler ve Galatasaray itirafı!

07.05.2023 - 11:34 | Son Güncellenme:

Giresunspor'un sezon başında Alaves'ten kadrosuna kattığı Borja Sainz, Fenerbahçe maçı öncesi İspanyol basınına iddialı açıklamalarda bulundu. İspanyol futbolcu MARCA'ya verdiği röportajda Galatasaray itirafında bulundu.

Borja Sainzden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler ve Galatasaray itirafı

Süper Lig'de bu sezon büyük takımlara karşı gösterdiği performanslarla ön plana çıkan Giresunspor'un İspanyol yıldızı Borja Sainz, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesinde MARCA'ya röportaj verdi. Borja Sainz, röportajda Fenerbahçe maçı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunurken Galatasaray itirafında bulundu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

SÜPER LİG'İN DEVLERİNE KARŞI EKSTRA PERFORMANS

Giresunspor'da bu sezon en çok dikkat çeken isimlerin başında Borja Saizn geliyor. Yeşil-beyazlıların sezon başında Alaves ile sözleşmesi sona ermesinin ardından kadrosuna kattığı İspanyol futbolcu, ligin ikinci haftasında Galatasaray deplasmanında Giresunspor'a galibiyeti getiren golü kaydetmişti.

Borja Sainz, Giresunspor'un Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada da 2 gol atarak yıldızlaşmıştı. Giresunspor bu galibiyetle Fenerbahçe'nin ligdeki 8 maçlık yenilmezlik serisine de son vermişti.

Borja Sainz, Beşiktaş'ın Giresunspor'u sahasında 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada Bajic'e gol pasını veren isim olmuştu. Sainz'in ayrıca Medipol Başakşehir'e 2 ve Adana Demirspor'a da 1 golü bulunuyor.

Haberin Devamı

Borja Sainzden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler ve Galatasaray itirafı

"SÜPER LİG'İN ROBIN HOOD'U"

Giresunspor'un İspanyol yıldızı, bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacakları kritik mücadele öncesi İspanya'dan MARCA'ya özel açıklamalarda bulundu. Borja Sainz, Fenerbahçe maçının kendileri açısından çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Borja Sainz verdiği röportajda Galatasaray itirafında da bulundu.

Borja Sainz'in MARCA'ya verdiği röportajdan satırbaşları şu şekilde:

Türkiye'ye transfer süreci?

Borja Sainz: Biri Türkiye'den olmak üzere birçok teklif geldi ve en iyi yerin burası olduğunu düşündük. İspanya'dan ayrılıp yurt dışında bir deneyim yaşamak istedim. Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Şimdilik iyi gidiyorum ve yapılan işten memnunum, ancak yine de gelişebileceğimi ve kendimi biraz daha verebileceğimi düşünüyorum.

Haberde Sainz için 'Süper Lig'in Robin Hood'u' ifadelerine yer verilirken Sainz'in büyük takımlara karşı ekstra motivasyonal oynadığına dikkat çekildi. Borja Sainz'in ligde attığı 9 golün altısını Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir ve Adana Demirspor'a kaydettiğine dikkat çekildi.

Borja Sainz ligdeki büyük takımlara karşı ekstra motivasyonla oynadığı fikriyle ilgili "Bu tür takımlar sizi her zaman daha fazla odaklamaya zorlar. Ayrıca, bu seviyedeki rakiplere karşı, bu stadyumlarda oynamak ve taraftarlarının nasıl tezahürat yaptığını görmek ekstra motivasyon kaynağı oluyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Borja Sainzden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler ve Galatasaray itirafı

GALATASARAY İTİRAFI

Borja Sainz'e gol attığı takımlar sorulduğunda en çok sevindiği golünü Gakatasaray'a attığını ifade etti. Sainz, "Birini seçmek zor. Belki de Galatasaray'a attığım golü seçerdim çünkü o gün ailem de stadyumda maçı takip ediyordu. Onları yakın hissetmek çok önemliydi. Beni her gün destekliyorlar. Böyle bir oyun oynamak onların tüm güvenini ve sevgisini geri vermenin bir yoluydu." sözlerini kullandı.

Borja Sainzden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler ve Galatasaray itirafı

"BABAM VE AMCAM BENİM REFERANSIM"

MARCA, Borja Sainz'in eski futbolcu olan babası ve amcasının ona yol gösterici olup olmadığını sordu. İspanyol futbolcu bu soruya, "Beni her zaman desteklediler ve benden en iyi şekilde yararlanmak için çok yakın olmaya çalıştılar. Elimden gelenin en iyisini yapmamdan endişe ettiler ve bana çabanın asla tartışılmaz olduğunu ve her zaman %100 vermem gerektiğini öğrettiler. Her maçta, her antrenmanda. Çok minnettarım. Onlar benim referanslarım ve her zaman olacaklar." dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE MAÇI AÇIKLAMASI

Borja Sainz bu akşam oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. İspanyol futbolcu "Önemli maçlarımız var. Bu hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacağız ve ligde kalma hedefine yaklaşmak için üç puanı almak istiyoruz." dedi.

Borja Sainzden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler ve Galatasaray itirafı

TRANSFER SÖZLERİ: İLGİLENEN TAKIMLAR OLDUĞUNU BİLİYORUM

Geleceği hakkında da açıklamalarda bulunan Sainz bazı teklifler olduğunu fakat henüz bunlarla ilgilenmediğini sözlerine ekledi. Borja Sainz, "Söylentiler ve ilgilenen takımlar olduğunu biliyorum ama şu anda buna pek dikkat etmiyorum. Bu menajerime bağlı. Şimdiki amacım sahada elimden gelenin en iyisini yapmak ve sezon sonunda ne olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı.