Şampiyonlar Ligi Borussia Dortmund-Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Borussia Dortmund-Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

17.09.2019 - 15:19 | Son Güncellenme:

Şampiyonla Ligi F grubunda bu akşam iki karşılaşma oynanacak. Borussia Dortmunda Signal İduna Park'te Katalan devi Barcelona'yı konuk edecek. Daha önce Süper Kupa müsabakasında iki kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Barcelona iki maçtan da galip ayrılan taraf oldu. Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk kez karşı karşıya gelecek olan iki takımın mücadelesi nefesleri kesecek. Peki Borussia Dortmund-Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Borussia Dortmund-Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

Borussia Dortmund Barcelona maçı için geri sayım başladı. Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları bu akşam oynanacak olan 8 karşılaşma ile start alacak. F Grubunda Barcelona, Borussia Dortmund, İnter ve Slavia Prag'ın yer alıyor. İlk hafta maçında sahasında Borussia Dortmund, Signal İduna Park'ta İspanyol devi Barcelona'yı kobnuk edecek. İki takım içinde büyük önem arz eden müsabakada dünya yıldızları sahne alacak. Peki Borussia Dortmund-Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

BORUSSİA DORTMUND-BARCELONA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Borussia Dortmund-Barcelona maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Müsabaka beIN SPORTS HD 2 ekranından naklen yayınlanacak. Borussia Dortmund Barcelona mücadelesinde Rumen hakem Ovidiu Hategan düdük çalacak.

Yazarlar