Fenerbahçe Borussia Dortmund'dan Fenerbahçeli yıldıza transfer kancası! Eski Beşiktaşlı ısrarcı

Borussia Dortmund'dan Fenerbahçeli yıldıza transfer kancası! Eski Beşiktaşlı ısrarcı

15.12.2023 - 21:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcuya Borussia Dortmund'un talip olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin yıldızı için Beşiktaş'ın eski antrenörünün ısrarcı olduğu aktarıldı.

Borussia Dortmunddan Fenerbahçeli yıldıza transfer kancası Eski Beşiktaşlı ısrarcı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da takımdaki yıldızlara talipler artmaya başladı. Avrupa'da transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Borussia Dortmund'un Fenerbahçe'nin yıldızına ilgi gösterdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Alman basınında yer alan haberlere göre; Borussia Dortmund, transferde gözünü Süper Lig devine çevirdi. Raphael Guerreiro'yu sezon başında Bayern Münih'e kaptıran Borussia Dortmund'un hedefinin Ferdi Kadıoğlu olduğu aktarıldı.

Chelsea'den Ian Maatsen ve Real Madrid'den Fran Garcia'yı takipte olan Borussia Dortmund'un geniş listesinde Ferdi Kadıoğlu'nun da yer aldığı vurgulandı. Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nun Borussia Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic'in isteediği tipte bir oyuncu olduğu vurgulandı.

Maaliyet olarak Fran Garcia ile Ian Maatsen'den daha uygun bir isim olduğu belirtilen haberde, Ferdi Kadıoğlu'nun bu nedenlerle Borussia Dortmund'un transfer listesinde üst sıralarda yer aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Bundesliga ekibinde Ramy Bensebaini'nin Afrika Uluslar Kupası'na gitmesinin beklenmesi nedeniyle Ferdi Kadıoğlu transferinin bu dönemde gerçekleşebileceği belirtildi. Thomas Meunier, Marius Wolf ve Mateu Morey'in sözleşmelerinin sezon sonunda bitecek olmasının bu transfer sürecinde bir başka hızlandırıcı etken olduğu aktarıldı.

İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu bu sezon 22 resmi maçta forma şansı buldu. 24 yaşındaki sol bek bu süreçete 2 lkez gol sevinci yaşadı. Milli futbolcu aynı süreçte 3 asist üretti.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

ESA altyapısında futbola başlayan Ferdi Kadıoğlu daha sonra NEC Nijmegen forması giydi. Sarı-lacivertliler, 2018-2019 sezonu başında 1 milyon 400 bin euro karşılığında Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna dahil etti.

A Milli Futbol Takımı'nda 15 müsabakada forma şansı bulan Ferdi Kadıoğlu, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar