Göztepe Brezilya basını, Göztepeli Titi'nin yeni takımını duyurdu!

Brezilya basını, Göztepeli Titi'nin yeni takımını duyurdu!

11.03.2021 - 13:30 | Son Güncellenme:

Brezilya basını, Spor Toto Süper Lig’de Göztepe forması giyen Titi’nin ülkesinin takımlarından Fortaleza’ya transfer olacağını iddia etti. Sarı-kırmızılılarda üçüncü sezonunu geçiren savunma oyuncusunun sezon sonu bitecek sözleşmesini yenilememesi ve ülkesine dönmesi bekleniyor

Brezilya basını, Spor Toto Süper Lig’de son 5 maçta elde ettiği puanlarla çıkışa geçen Göztepe’nin defans oyuncusu Titi için ortaya flaş bir iddia attı. Göztepe’de üçüncü sezonunu geçiren 32 yaşındaki futbolcunun sezon sonu bitecek sözleşmesini yenilemeyeceği dile getirildi. Ülkesinin takımlarından Fortaleza’nın Titi için teklif yapmaya hazırlandığını duyuran basın, oyuncunun da bu olaya sıcak baktığı kaydedildi. Kariyerini 2015/2016 sezonundan bu yana Brezilya dışında sürdürdüğünü hatırlatan Brezilyalılar, defans oyuncusunun Vasco Da Gama ve Bahia’dan sonra Fortaleza formasını giymeye hazırlandığını duyurdu. Ülkemizde Kasımpaşa ve Bursaspor formalarını da giyen Titi, 2018/2019 futbol sezonunda Göztepe’ye transfer olmuştu.

İstikrarı göz doldurdu

Sarı kırmızılıların kadrosuna katıldığı ilk sezon 36 resmi maça çıkan Brezilyalı oyuncu, ikinci sezonunda da 32 kez forma şansı buldu. Bu sezon 18 müsabakada görev alan deneyimli oyuncu, istikrar ile göz doldurdu. Göztepe’nin son senelerde en fazla forma şansı bulan oyuncuları arasında yer alan Titi, sarı kırmızılı camiada gol sevinci yaşayamazken 3 asiste imza attı.

Haberin Devamı