İspanya La Liga Brezilya'nın yıldızı İspanya'da söndü

Brezilya'nın yıldızı İspanya'da söndü

25.09.2014 - 09:44 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası'nın yıldızlarından Ochoa, dünkü Barcelona maçını da kenardan izledi. Meksikalı kaleci, o turnuvada parlayıp da kulübünde yedek kulübesine mahkum olan tek isim oldu.

Brezilyanın yıldızı İspanyada söndü

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nın yıldızlarından olan kaleci Ochoa, kulübünde yedeklikten kurtulamadı. Meksika formasıyla dev turnuvada bir çok maçta devleşen deneyimli file bekçisine, organizasyonun ardından bir çok takım talip olmuş, Fransız ekibi Ajaccio'nun formasını giyen 29 yaşındaki eldiven, yeni adresi olarak İspanya'nın Malaga takımını tercih etmişti.

Galatasaraylı Nordin Amrabat'ın da kiralık olarak forma giydiği mavi-beyazlılarda taraftar bir büyük yıldızı takımlarının kalesinde göreceğini düşünse de gerçek öyle olmadı. La Liga'da ilk dört hafta teknik direktör Javi Gracia tarafından tercih edilmeyen Ochoa, son olarak dün Barcelona ile oynadıkları maçta da yedekler arasında bekledi.

Haberin Devamı

Malaga'nın Kamerunlu kalecisi Carlos Kameni, ilk 11 için tercih edilen isim olurken, Meksikalı Ochoa ise Dünya Kupası'nda yıldızlaşan oyuncular içerisinde yedek kulübesine terk edilen tek isim olarak kayıtlara geçti.