Skorer Bu gol cennete giden oğlu için!

Bu gol cennete giden oğlu için!

03.11.2011 - 11:46 | Son Güncellenme:

Cumartesi iki günlük çocuğunu kaybeden İngiliz oyuncu 3 gün sonra maça çıktı ve attığı golü çocuğuna adadı.

Bu gol cennete giden oğlu için

İngiltere Championship'te Doncaster Rovers ile Middlesbrough arasında oynanan maçta çok ilginç ve duygusal bir an yaşandı. Keepmoat Stadyumu'ndaki karşılaşmayı 3-1 Middlesbrough kazanırken ev sahibi ekibin tek golü 14'te Billy Sharp'tan (10 numara) geldi. Bu golün anlamı ve Billy Sharp'ın sevinci ise 7'den 77'ye tüm futbolseverleri etkiledi.

Haberin Devamı

Maç öncesinde yeni doğan çocuğunu iki günlükken kaybeden Sharp idmanlara çıkmadı. Maç öncesi ise hocası Dean Saunders'a gitti ve kendini karşılaşmanın kadrosuna almasını ve oynatmasını rica etti. Takım arkadaşları Sharp'a tam destek olurken, İngiliz futbolcu maçta attığı golden sonra büyük acısını herkesle paylaştı ve golü kaybettiği çocuğuna adadı. Bu sevinç ona sarı karta mal oldu ama belki de dünyanın en anlamsız sarı kartıydı.

25 yaşındaki İngiliz forvet gol sevincinde "This is for you, son" diyerek "Bu gol senin için oğlum" dedi. Luey adını verdiği oğlunu Sharp Cumartesi günü kaybetmişti ve üç gün sonra Salı günü oynanan bu maç ile futbolla hayata adeta yeniden tutundu.

(Sporx)

Yazarlar