Skorer Bu Partizan O Partizan değil!

Bu Partizan O Partizan değil!

27.08.2008 - 09:40 | Son Güncellenme:

Sırp ekibinde, 15 gün önceki maçta forma giyemeyen 5 as oyuncu, bugün sahada olacak. İşte o isimler...

Bu Partizan O Partizan değil

Sırp ekibinde, 15 gün önceki maçta forma giyemeyen 5 as oyuncu, bugün sahada olacak. İşte o isimler...
MOREİRA

Bu Partizan O Partizan değil
Partizan’ın tek Portekizli oyuncusu olmasının yanı sıra Sırp ekibinde beyin görevini üstlenen Almami Samori da Silva Moreira, attığı gollük paslarla tanınıyor. Forvet arkasında görev yapan Siyah-Beyazlılar’ın 10 numarası, 2. ön elemede gördüğü kartlarla cezalı duruma düştüğü için ilk karşılaşmada görev yapamamıştı.

Haberin Devamı

FEJSA

Bu Partizan O Partizan değil
2008 Pekin Olimpiyatları’nda forma giydiği için Fenerbahçe ile oynanan ilk karşılaşmada yer alamamıştı. Teknik direktör Jokanovic, diğerleri gibi kendisini Çin’den geri getirmeye çalışmış ancak başaralı olamamıştı. Sırp hoca, milli takımdan dönen 20 yaşındaki Sırp oyuncuya Banat’la oynanan ilk maçında forma şansı vermişti.

JUCA

Bu Partizan O Partizan değil
Fenerbahçe maçında sakatlığından dolayı forma giyemeyen Antonelo Juliano Roberto yani Juca, orta sahanın değişmez isimlerinden. Özellikle mücadeleci kimliği ile tanınıyor. FK İnter Bakü ile oynanan 2. tur rövanş maçında da fileleri havalandıran 28 yaşındaki oyuncu oldukça formda ve bugünkü maçta Partizan’ın en büyük silahı.

Haberin Devamı

ZORAN TOSİÇ
Jokanovic’in, 2008 Pekin Olimpiyatları nedeniyle eksikliğini çektiği

Bu Partizan O Partizan değil
futbolcuların başında gelen orta saha oyuncusu Zoran Toziç, top tekniği ile dikkat çekiyor. 21 yaşında ancak oldukça soğukkanlı... Onbirin değişmez ismi olan Tosiç, Oilmpiyatlar’dan döndükten sonra çıktığı lig maçında fileleri havalandırmayı başarmıştı.

JOVANOVİC

Bu Partizan O Partizan değil
Partizan’ın altyapısından A Takıma gelene kadar farklı takımlarda kiralık olarak görev yapan Marko Jovanovic, teknik direktör Jokanovic’in takımın başına gelmesiyle Sırp ekibinin savunmasında kendisine yer buldu. 1.89 cm’lik boyuyla hava toplarında oldukça etkili olan Jovanovic, duran toplarda tehlike yaratabiliyor.

İddialı geldilerKanarya’nın rakibi Partizan, dün sabah İstanbul’a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda dış ilişkiler müdürü Turgut Acar tarafından karşılanan Sırp kafilesi, polis eskortu eşliğinde Kartal’daki Titanic Otel’e gitti. Partizan kafilesinde, bir süre önce asbaşkanlığa getirilen Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Zoran Mirkovic de yer aldı. Mirkoviç, uzun bir aradan sonra İstanbul’a gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlılar, akşam maçın oynanacağı Saracoğlu Stadı’nda bir çalışma yaparken, teknik direktör Jokanovic düzenlediği basın toplantısında, “Şampiyonlar Ligi’nde yola devam etmek için buraya geldik. Belgrad’daki maç gösterdiki kendi oyunumuzu sahaya yansıtabilirsek bunun devamını getirebiliriz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

 (Fanatik)

Yazarlar