Sivasspor Bülent Uygun: Hepsi soyunma odasında ağlıyorlardı!

Bülent Uygun: Hepsi soyunma odasında ağlıyorlardı!

07.02.2024 - 18:09 | Son Güncellenme:

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda ettikleri maçtan sonra konuştu.

Bülent Uygun: Hepsi soyunma odasında ağlıyorlardı

Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak organizasyona veda eden Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Konyaspor'u tebrik ederek sözlerine başlayan Bülent Uygun, "Öncelikle Konyaspor’u tebrik ediyorum, kazandılar. İnşallah kupayı da kazanırlar. İlk yarı girdiğimiz birçok gol pozisyonu vardı. Samba’ya bir darbe vardı penaltı olabilirdi. Bizim açımızdan kupa kazanmaktan daha önemli gençleri sahaya sürdük. Gencecik sporcular kazandık, hepsi soyunma odasında ağlıyorlardı. Hepsine teşekkür ederim. Böylesine yoğun bir ortamda bazı şeyleri başarmak çok zor oluyor. Elendik artık. Konyaspor’a da başarılar diliyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, gençleri alkışladılar ve desteklediler" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarına ilişkin ise Uygun, “Bir transferimiz sağlık kontrolünden geçti. 2 tane daha katmayı düşünüyoruz. 16 yaşındaki çocukla bile Sivasspor sahada mücadele ediyor. Bu kupa olmasa hiçbirimiz genç kazandırmayız futbola. Biz gençleri kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Yazarlar