Fenerbahçe "Bunun için buradayım"

"Bunun için buradayım"

03.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sahanın yıldızı Diego Ribas, başarılı performansı için “Fenerbahçe’ye bunun için geldim. Evet kötü günler geçirdiğim oldu ama bunlar artık geride kaldı” dedi.

Bunun için buradayım

Fenerbahçe yönetimi’ne alacakları için ihtarname çektikten sonra adeta istenmeyen adam ilan edilen Diego Ribas, parlak Bursaspor performansının ardından dün de Balıkesirspor karşısında kusursuza yakın bir oyun ortaya koydu, taraftarın ve camianın gönlünü yeniden kazandı.

Haberin Devamı

Brezilyalı yıldız galibiyette payı olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi, “Ben buraya bunun için geldim. Evet kötü günler geçirdiğim oldu ama bunlar artık geride kaldı. Ligin en kritik haftalarına girdik. Bu dönemde takımıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Benim için özel ve güzel bir geceydi” dedi.

Diego, “Bu (dün) akşamki maç ve Bursa’daki performansım benim için harikaydı. Takım halinde kazandık. Takım iyi oynadıkça ben de daha faydalı olabiliyorum. Umarım ben de bundan sonra böyle devam ederim” açıklamasını yaptı.

Sarı-lacivertli oyuncu, “40 gün futbol oynamadığım bir dönem yaşadım ama ben her zaman kendimi hazır tuttum. Şansın geleceği günü bekledim. Böyle bir performans sergileyeceğimi hissediyordum. Bundan sonra takımım için daha faydalı olmak için çabalamaya devam edeceğim” diye konuştu.

Yazarlar