Süper Lig Burak Elmas: 'Serdar Tatlı'nın istifası konuşulmadı'

Burak Elmas: 'Serdar Tatlı'nın istifası konuşulmadı'

20.10.2021 - 17:49 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF ile Kulüpler Birliği arasında yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas: Serdar Tatlının istifası konuşulmadı

 

Kulüpler Birliği Vakfı ile Türkiye Futbol Federasyonu, son haftalarda yaşanan hakem hatalarının ardından gündemle ilgili konuları görüştü.

Haberin Devamı

Toplantı sonrası açıklama yapan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasının konuşulmadığını belirterek "MHK ve diğer kurulların yapısıyla ilgili sıkıntılarımızdan bahsetmiştik. Bazı gelişmeler oldu fakat son haftalarda birçok takımın hakem standartlarıyla ilgili yaşadığı sıkıntılardan sonra federasyonla görüştük. Serdar Tatlı'nın istifası adına bir görüşme olmadı. Hakemlik sisteminde değişiklikler olması için Kulüpler Birliği Toplantısı'nda konuştuk.

"Yabancı hakem konuşulmadı"

Ancak yabancı hakem konuşulmadı. İsimleri değiştirmekle, sistem düzelmez. Bunu denedik, sistem üzerine görüşmeler oluyor. Sistemin her bacağıyla ilgili konuşuldu. VAR hakemlerinin ayrı olması, gözlemci raporlarının detayları ve atamaların yapılışına kadar bütün detaylar konuşuldu. Umarım bu toplantı sonucunda Türkiye'de tüm kulüplerin mağdur ve şikayetçi olduğu, hakemlerin adil yönetimini sağlamak konusundaki sorunu en kısa zamanda halledebiliriz" dedi.

Haberin Devamı