Galatasaray Burak Yılmaz: Karmaşık duygular içerisindeyim

Burak Yılmaz: Karmaşık duygular içerisindeyim

15.02.2016 - 16:09 | Son Güncellenme:

Beijing Guoan'a transfer olan Burak Yılmaz, Çin'e giderken Atatürk Havalimanı'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz: Karmaşık duygular içerisindeyim

Çin ekiplerinden Beijing Guoan'la 4 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray'ın eski golcüsü Burak Yılmaz, Çin'e giderken Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Burak'ın sözleri:

"Hayırlı uğurlu olsun. Kulübüm de açıklamayı yapar. Benim için farklı bir duygu. Yeni bir başlangıç olacak benim için. Karmaşık duygular içerisindeyim. Hem üzüntülü hem de mutluyum. Kendimi ait hissettiğim yerden ayrıldım. Allah izin verirse güzel şeyler yaşayacağım. Hayırlısıyla gidiyoruz işte. Transfer iki tarafın istemesiyle olan şeyler. Kulübümün de bulunduğu durumu düşünerek gitmekten yana tercih kullandım. O yüzden transfer gerçekleşti. Sadece bir oyuncunun veya bir kulübün istemesiyle transfer olmaz. Fazla da konuşmak istemiyorum. Bana yakışmaz. Çin çok iyi oyuncular gittiği yer. Bize de nasip oldu.

"Gitmeden dönmeyi düşünmüyorum"

Gidince her şeyi öğreneceğim. Taraftarımız her zaman kazanmak ister, kupa ister. Zaman zaman bana tepkiler olmuştur. Son dönemde ne yazık ki çok olmuştur. Tabii ki son dönemlerde kırıldığım üzüldüğüm olmuştur. Rize'de bana çakmak atıldıktan sonra açtıkları pankartı unutmayacağım. Diğer kulüplere de emeğim olmuştur. Hepsi bana hakkını helal etsin. Hepsine teşekkür ediyorum. Her zaman onları güzel anılarla hatırlatacağım. Onlar da beni her zaman gollerden sonra bağırdıkları şekilde ismimi hatırlasınlar. Şu an destek dönemi, birlik beraberlik dönemi. Lütfen takımımıza sahip çıkalım, destek olalım. 4 senelik kontrat imzaladım. Orada da emeğimin karşılığını vereceğim. Gitmeden dönmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Selçuk'la birbirimize her zaman destek olacağız. Selçuk'la ayrı bir hukukumuz var. Kendisine ve takım arkadaşlarıma Lazio maçında başarılar diliyorum.

Haberin Devamı

"Başkan'la hiç görüşmedim"

Başkan'la hiç görüşmedim. Mustafa hocayla görüştüm. Kendisinin yanına gittiğim zaman benimle konuştu. Özel bir konuşma yaptık. Kendisine minnettarım. Başarılar diliyorum. Çok güzel bir insanı kazandım. Türkiye'nin en büyük 3 hocasıyla çalışmak nasip oldu. Kendisi benim üzerimde çok büyük etkiler bıraktı. Kendisine başarılar diliyorum. Takımımızı ayağa kaldıracaktır. Bir takımın ayağa kalkması sportif başarıdan geçer. Ben Galatasaray'ın önündeki hedeflerin bitmediğini düşünüyorum. Türkiye Kupası ve UEFA Kupası var. Galatasaray'ın bu kadar geriye düşme hakkı yoktur. Takımın hedefleri devam ediyor. Galatasaray'da golcü var... Umut var, Podolski var, Sneijder var. Yalnızca biraz desteğe biraz itilmeye ihtiyacı var. Hepiniz hakkını helal edin. Teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

Yazarlar