Beşiktaş Burak Yılmaz kart görürse derbide yok

Burak Yılmaz kart görürse derbide yok

28.04.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Burak Yılmaz kart görürse derbide yok

Beşiktaş’ta Galatasaray ile gelecek hafta Türk Telekom Stadı’nda oynanacak derbi öncesi iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz kart görürse derbide yok
Süper Lig’in ikinci yarısında siyah-beyazlı takıma transfer olan ve attığı kritik gollerle Beşiktaş’ı şampiyonluk yarışında tutan Burak’ın yanı sıra Ricardo Quaresma sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Her iki oyuncu Ankaragücü karşısında kart görmeleri halinde belki de şampiyonluğun kaderini belirleyecek derbide forma giyemeyecek.

Teknik direktör Şenol Güneş, Burak Yılmaz’la özel bir görüşme yaparak Ankaragücü maçında dikkatli olması için uyarıda bulundu. Golcü oyuncudan maç boyunca sakin kalmasını isteyen Güneş’in, hakeme itiraz ve sertlik konusunda da tecrübeli forvetin dikkatini çektiği aktarıldı.

Caner Erkin dönüyor
Süper Lig’in 30. haftasında Ankaragücü’nü ağırlayacak Beşiktaş hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Siyah-beyazlı futbolcular dün akşam basına kapalı gerçekleşen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman tam sahada oynanan taktik ağırlıklı çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.
Teknik direktör Şenol Güneş, DG Sivasspor deplasmanında sarı kart cezalısı olduğu için görev yapamayan Caner’e bugün ilk 11’de forma verecek. Güneş’in, Sivas’ta ilk 11’de sahaya çıkan ancak beklentilerin altında bir performans sergileyen Kagawa’nın yerine ise Güven Yalçın’ı sahaya sürmesi bekleniyor. Sakatlıktan yeni çıkan Quaresma ve Adriano’nun da Kagawa gibi yedek soyunacakları ifade edildi.

Güneş ilk peşinde
Lider Medipol Başakşehir’in üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından şampiyonluk yarışında iddialı hale gelen Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçı kazandı. Kartal, Ankaragücü engelini de kazanırsa teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk kez 6’da 6 yapacak. Siyah-beyazlılar, deneyimli teknik adam yönetiminde daha önce bu sezon dışında, 2015-2016’da ligde 5 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Yazarlar