Beşiktaş Burak Yılmaz neşteri vuracak! Bodo Glimt'e bambaşka kadro

Burak Yılmaz neşteri vuracak! Bodo Glimt'e bambaşka kadro

24.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknik Sorumlu Burak Yılmaz kazanmak zorunda oldukları Bodo Glimt deplasmanında kadroyu değiştirecek. Chamberlain’le maça başlayacak siyah-beyazlı hoca, Masuaku, Rashica ve Cenk’i de ilk 11’de düşünüyor

Burak Yılmaz neşteri vuracak Bodo Glimte bambaşka kadro

Trendyol Süper Lig’de 3. yenilgisini Galatasaray deplasmanında alarak şampiyonluk yarışından bir hayli uzaklaşan Kartal’da, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin önemi daha da arttı. D Grubu’nda 1 puanla 3. sırada yer alan siyah-beyazlılar, Bodo Glimt’le perşembe günü Norveç’te oynanacak kritik maçtan galibiyetle ayrılarak iddiasını sonuna kadar zorlamanın hesaplarını yapıyor.
Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Bodo Glimt karşısında kadroda rotasyona gidecek. Norveç’ten mutlaka galibiyetle ayrılmayı hedefleyen Yılmaz ilk 11’de önemli değişikliklere imza atacak. Buna göre sakatlığı bulunan Daniel Amartey’in yokluğunda stoperde Necip Uysal görev yapacak. Kırmızı kart cezalısı Valentin Rosier’in yerine Onur Bulut 11’de yer alacak. Derbide yedek soyunan Arthur Masuaku da 11’e dönecek.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz, Galatasaray derbisinde ikinci yarıda oyuna dahil olurken attığı şık gol ve performansıyla dikkat çeken Oxlade Chamberlain’i de 11’de sahaya sürecek. Derbi maçta beklentinin altında kalan Tayfur Bingöl ise yedek soyunacak. Yılmaz’ın Milot Rashica’yı orta sahada görevlendirerek sol kanatta Cenk Tosun’a görev verebileceği ifade edildi. Ofansif bir ekiple maça başlamayı planlayan siyah-beyazlı hocanın kritik maçta Cenk’ten yararlanmayı planladığı kaydedildi

Gedson belirsiz
Galatasaray deplasmanında ilk 11’de yer alan ancak ağrıları yüzünden devrede oyundan çıkan Gedson Fernandes’in durumu belirsizliğini koruyor. Portekizli futbolcunun yüzde 100 hazır olmaması durumunda Bodo Glimt maçında riske edilmeyeceği bildirildi. Yetenekli futbolcunun durumu yarın yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Haberin Devamı