Galatasaray Burak Yılmaz, TOÇEV için mikrofonun başına geçti

Burak Yılmaz, TOÇEV için mikrofonun başına geçti

29.01.2016 - 10:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz TOÇEV için mikrofonun başına geçti

Burak Yılmaz, TOÇEV için mikrofonun başına geçti

TOÇEV'in; çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacağı "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" projesinde konser günü yaklaştıkça heyecan da artıyor.

Haberin Devamı

Projede yer alan Galatasaray'ın Milli Futbolcusu Burak Yılmaz da geçtiğimiz günlerde Müzik Direktörü Metin Özülkü ile ses provalarına başladı.

İngiltere Premier Ligi'nden Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın transfer gündeminde bulunan ancak son anda transferi yatan Burak Yılmaz çocuklara eğitim katkısında bulunmak için mikrofonun başına geçti.

BURAK YILMAZ’DAN "UNUTMA Kİ DÜNYA FANİ..."

Büyük bir Barış Manço hayranı olan yıldız futbolcu, ses provalarında Barış Manço şarkıları seslendirdi. Sahalardaki başarısını şarkı söyleme konusunda da sürdüren Burak Yılmaz; "Unutma ki dünya fani..." şarkısını tercih etti.

"ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE DESTEK VERMEK İÇİN BU PROJEDEYİM"

Golcü futbolcu, "şarkı söylemek konusunda sahne performansımın nasıl olacağını bilemesem dahi, bu proje benim için çok anlamlı bir anı olacak" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Şarkı söylemenin kendisinin yapabileceği bir şey olmadığını da vurgulayan Yılmaz, projeye dikkat çekip, konser gelirine katkı sağlayarak, çocuklara destek olmak düşüncesiyle projede yer aldığını belirtti.

Burak Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı: "Bir baba olarak TOÇEV'in çocuklar yararına düzenlediği projede yer almaktan mutlu ve gururluyum. Baba olmak benim var olan hassasiyetlerimi daha da arttırdı; bu nedenle heyecanımın yüksek olduğunu söyleyebilirim."

9 Şubat 2016 tarihinde Tim Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek ve biletleri BİLETİX'te büyük ilgi gören etkinlikten elde edilecek gelir TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi'nin yapımına katkı sağlayacak.