Dünyadan Futbol Burak Yılmaz'dan dikkat çeken paylaşım! Kafaları karıştırdı

Burak Yılmaz'dan dikkat çeken paylaşım! Kafaları karıştırdı

02.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hollanda temsilcilerinden Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Burak Yılmazdan dikkat çeken paylaşım Kafaları karıştırdı

Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da sıkıntılı günler geçiren Burak Yılmaz'ın nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu. Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği paylaşım merak uyandırdı. Tecrübeli oyuncu, yeni takımı konusunda ipucu taşıyan bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

GELECEK SEZON OLMAYACAK

Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Fortuna Sittard'dan kesin olarak ayrılacağını duyurmuştu. Tecrübeli forvet açıklamasında, "Önümüzdeki sezon Fortuna Sittard'da olmayacağım. Kulüpte yaşananları en kısa zamanda anlatacağım. Size başarılar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Burak Yılmazdan dikkat çeken paylaşım Kafaları karıştırdı

LILLE TARAFTARLARINI SELAMLADI

Başarılı futbolcu Lille'in Marsilya'yı konuk ettiği maça konuk olmuş ve karşılaşmanın temsili başlama vuruşunu yaparak taraftarları selamlamıştı.

TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR

Fortuna Sittard'a veda eden oyuncunun profesyonel futbol kariyerini noktalayıp Beşiktaş teknik heyetine katılacağı iddia edilmişti. Ancak 37 yaşındaki futbolcunun futbol oynamaya devam edeceği ve kariyerini Türkiye'de sürdüreceği belirtildi.

Haberin Devamı

MERAK UYANDIRAN PAYLAŞIM

Yeni adresi merak edilirken Burak Yılmaz'dan bir paylaşım geldi. Instagram hesabı üzerinden kariyerinde oynadığı takımların formaları ve forma numaraları ile bir paylaşım gerçekleştiren Burak Yılmaz, Fortuna Sittard formasının sonuna kırmızı-beyaz ve 17 numarayı taşıyan bir forma daha ekledi.

Görsel, Milli Takım forması çağrışımı yapsa da deneyimli oyuncunun yeni adresine ilişkin tahminlere de konu oldu. Kullanıcı yorumları arasında kırmızı-beyaz renklere sahip Antalyaspor, Samsunspor gibi takımlar öne çıkarıldı.

Burak Yılmazdan dikkat çeken paylaşım Kafaları karıştırdı

Yazarlar