Futbol Burak Yılmaz'dan Onur Kıvrak'a: Böyle vedayı kabullenmek zor

Burak Yılmaz'dan Onur Kıvrak'a: Böyle vedayı kabullenmek zor

13.01.2019 - 10:56 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ile anlaşarak sözleşmesini fesheden Onur Kıvrak'ın futbolu bıraktığı iddia edilmişti. Beşiktaşlı golcü Burak Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Onur Kıvrak'ın futbolu bıraktığını doğruladı. 31 yaşındaki eldiven, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo-mavili takımın kadrosunda yer alarak bu alanda kulüp tarihine adını yazdıran 9 isimden biri oldu.

Burak Yılmazdan Onur Kıvraka: Böyle vedayı kabullenmek zor

Tecrübeli futbolcu, Trabzonsporlu Onur kıvrak olarak anılmak istediğini belirterek, futbolu bıraktığı açıklamıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yeni transferi Burak Yılmaz, eski takım arkadaşı Onur Kıvrak'a veda mesajı yayınlayarak tecrübeli eldivenin futbolu bıraktığını doğruladı.

İşte Burak'ın yaptığı paylaşım;

'Kaptanım, yol arkadaşım...

Bağlılık, vefa, fedakarlık, sevda ve adanmışlık ile gelen başarılarının üzerine böyle bir vedayı kabullenmek zor.

Bu vedanın beni ne kadar üzdüğünü anlatamam ancak senin neler hissettiğini anlayabildiğim için kararına sadece ve sadece saygı duyabiliyorum.

Kaptanım Onur, benim için yaptıkların, sevgin, saygın, yardımseverliğin ve birlikte yaşadığımız her şey için sana çok ama çok teşekkür ederim.'

Burak Yılmazdan Onur Kıvraka: Böyle vedayı kabullenmek zor

Bir devir sona erdi

Profesyonel futbol hayatına 2004 yılında Karşıyaka'da başlayan Onur Kıvrak, 2007-08 sezonunun devre arasında İzmir ekibinden Trabzonspor’a transfer olmuştu.

Haberin Devamı

2018-19 sezonunun ilk yarısında kadro dışı bırakılmasının ardından devre arasında bordo-mavili takım ile yollarını ayıran 31 yaşındaki deneyimli kaleci Onur Recep Kıvrak, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo-mavili takımın kadrosunda yer alarak bu alanda kulüp tarihine adını yazdıran 9 isimden biri oldu.

Onur Kıvrak'ın bir kaleci için erken sayılabilecek 31 yaşında futbol kariyerini noktalama kararı futbol kamuoyunda büyük şaşkınlığa neden oldu.

Başarılı kaleci 13 kez A Milli Futbol Takımı'nın formasını giydi.