Futbol Bursaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bursaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

28.04.2015 - 11:06 | Son Güncellenme:

Bursaspor Fenerbahçe maçı ile Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşması oynanacak. Ligde sıkıntılı haftalar geçiren Fenerbahçe, Avrupa Kupalarına gitme hesapları yapan Bursaspor'a deplasmanda konuk oluyor. Peki Bursaspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bursaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda

Bursaspor Fenerbahçe maçı ile Türkiye Kupası'nda Yarı Final heyecanı kaldığı yerden devam edecek. Bursaspor Fenerbahçe karşılaşması bu akşam spor severleri ekran başına kilitleyecek. Peki Bursaspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmanın detayları ve iki takımın istatistik bilgileri

Haberin Devamı

İLK 11'LER

BURSASPOR: Harun, Şener, Şamil, Serdar, Aziz, Ozan Tufan, Belluschi, Josue, Volkan, Bakambu, Fernandao

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Egemen, Kadlec, Mehmet Topal, Selçuk, Kuyt, Alper, Diego, Emenike

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

Ligde haftayı Eskişehir beraberliği ile kapatıp zirveyi devreden Fenerbahçe, bugün bir başka kritik maça çıkıyor. Türkiye Kupası yarı finalinde sezonun flaş ekibi Bursa'ya konuk olacak Sarı-Lacivertliler'de tek hedef, “2 cephede de varız, 2 kupayı da kaldıracağız” mesajı verip kazanmak.

Fenerbahçe ligde deplasmanda oynadığı 14 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağubiyet alarak dış saha maçlarında 25 puan topladı. Bu karşılaşmalarda 24 gol bulan sarı-lacivertliler, kalesinde 11 gol gördü. Bursaspor kendi sahasında oldukça iyi bir grafik çizdi. Süper Lig'de oynadıkları 14 karşılaşmada sadece 2 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar, 8 galibiyet 4 beraberlik elde ederek iç saha maçlarında rakiplerine geçit vermedi. Evinde 28 puan toplayan Bursaspor Türkiye Kupası maçlarında da ev sahibi avantajını etkili şekilde kullanan bir ekip.

Haberin Devamı

Bursaspor, bu akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk müsabakasında oynayacağı Fenerbahçe karşısına 2’nci maç için avantaj sağlamak için çıkacak. Yeşil beyazlı takım, son olarak Bursa’da 20 Mart 2009’da yendiği Fenerbahçe karşısında 21 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak rövanş maçına umutlu çıkacak bir skor alabilmenin mücadelesini verecek.

Bursaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?
Bursaspor Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanacak

Golcüler çok formda!

Fenerbahçe’nin son haftalardaki en formda oyuncularının başında Sow geliyor. Duraklama dönemini atlatan ve kritik golleriyle Sarı-Lacivertli ekibe hayat veren yıldızın Bursaspor deplasmanında da teknik direktör İsmail Kartal’ın en büyük kozu olacağı kesin. Ligdeki Bursaspor sınavında Webo’nun golü öncesinde savunmayı karıştırarak pozisyonu geliştiren Sow ile hocası Kartal’ın da özel bir görüşme yaptığı ve Timsahlar’ın defans zaafları üzerine bilgiler aktardığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Sadece Bursaspor’un değil Süper Lig’in en formda oyuncularından Fernandao, Fenerbahçe maçını iple çekiyor. Kısa süre önce Kadıköy’de oynanan lig karşılaşmasında Sarı-Lacivertli savunmayı hayli zorlamasına ve pozisyonlar bulmasına rağmen skor yapamayan Brezilyalı, bu kez Fenerbahçe ağlarını sarsmakta kararlı. Bu maça tüm takım arkadaşları gibi çok iyi motive olduğunu belirten Fernandao yakın çevresiyle şu değerlendirmeleri paylaştı: Çok önemli bir maç olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ligde de gol atmayı çok istiyordum ama olmadı. Şimdi kupada bu amacıma ulaşmak ve galibiyette rol oynamak istiyorum.