1.Lig Bursaspor galibiyet hesapları yapıyor

Bursaspor galibiyet hesapları yapıyor

14.10.2021 - 14:05 | Son Güncellenme:

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "(Beypiliç Boluspor maçı) Üç puan almak için elimizden geleni yapacağız.  Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin" dedi.

Bursaspor galibiyet hesapları yapıyor

TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor'un teknik direktörü  Özcan Bizati, Beypiliç Boluspor maçında 3 puan almak için ellerinden geleni  yapacaklarını belirterek, "Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin" ifadesini  kullandı. 

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlı takımdan yapılan açıklamaya göre, Beypiliç Boluspor maçı  hazırlıkları kapsamında,Özlüce Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde  konuşan Bizati, belirli bir oyun formatını oturttuklarını, daha da iyi  olacaklarını aktardı.

Boluspor maçında üç puanı hedeflediklerini ifade eden Bizati, şunları kaydetti: "Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin. Ortak başarıya gitmek  için herkesi tribünlere takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Bu arada Boluspor  maçında İsmail Yüksek'in oynama ihtimali var. İsmail Çokçalış'ın bir aya yakın  iyileşme süreci var. Erhan'ın durumu da maç saatinde belli olacak."