Skorer Bursaspor'da keyifler yerinde

Bursaspor'da keyifler yerinde

14.12.2008 - 16:12 | Son Güncellenme:

.

Bursasporda keyifler yerinde

Turkcell Super Lig'inde 8 haftadır evinde ve deplasmanda galibiyet yaşayamayan Bursaspor, Bursa'da lider Trabzonspor'u 2-1 yenerek kötü gidişine dur dedi.

Haberin Devamı

Hafta boyunca Trabzonspor kaşılaşmasına hazırlanan yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Güvenç Kurtar, her zamankinin aksine Trabzonspor karşısında farklı bir taktik uyguladı. Takım kadrosunda bulunan tüm stoperleri kullanan Kurtar, kendine has yöntemleri ve taktikleriyle Trabzonspor karşısında galibiyetin mimarı oldu. Yeşil beyazlı futbolcuların üzerlerinde bulunan 8 haftalık baskı da bordo mavili takım karşısında alınan galibiyetle sona erdi.

GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELDİ

Teknik direktör Güvenç Kurtar, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Ortada olumsuz bir tablo vardı. Çünkü takım 8 haftadır kazanamıyordu. Bu galibiyet bize adeta ilaç gibi geldi. Şimdi hedefimiz deplasmanda Gaziantepspor'u da yenerek devre arasına daha da moralli girmek" dedi.

Haberin Devamı

ÜZERİMİZDEKİ BASKI KALKTI

Trabzonspor galibiyeti ile rahatladıklarını belirten Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Bekir Ozan da lideri devirmenin takım üzerinde 8 haftadır süren baskıyı kaldırdığını söyledi. Bekir Ozan, "Takımda 8 haftada galip gelememenin baskısı vardı. Trabzonspor karşısında aldığımız galibiyetle bu baskıdan kurtulduk. İnşallah aynı başarıyı deplasmanda Gaziantep karşısında da gösteririz" diye konuştu.

YUSUF VE MUSTAFA'NIN OYNAMASI BEKLENİYOR

Bugünü izin yaparak değerlendiren ve yarın çift antrenman yaparak Gaziantepspor deplasmanının hazırlıklarına başlayacak olan yeşil beyazlı ekipte Kirita'nın sakatlığı sürerken, kaptan Yusuf Şimşek ve Mustafa Keçeli'nin bu maçta forma giymeleri bekleniyor. Bursaspor, deplasmanda Gaziantepspor'u da yenerek devre arasına moralli bir şekilde girmek istiyor.