Skorer Bursaspor'un kaptanı Yusuf'a Trabzonspor kancası

Bursaspor'un kaptanı Yusuf'a Trabzonspor kancası

16.12.2008 - 13:40 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un kaptanı tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek'e sürpriz bir Süper Lig ekibi talip oldu

Bursasporun kaptanı Yusufa Trabzonspor kancası

Bursaspor'un kaptanı Yusuf Şimşek'in Trabzonspor yönetimi tarafından transfer listesine alındığı, bu istemin de menajer Alaattin Gülerce'ye bildirildiği öğrenildi. Gülerce, "Bunun kararını biz değil, Başkan İbrahim Yazıcı verecek. Bunu Trabzonsporlu yöneticilere söyledim, onlar Yazıcı'yı arasın, olur yanıtı alırlarsa görüşürüz" dedi.

Haberin Devamı

Bursaspor'a sezon başında Denizlispor'dan transfer edilen Yusuf Şimşek'e Trabzonspor'un talip olduğu öğrenildi. Trabzonspor yönetimi Yusuf Şimşek'in menajeri Alaattin Gülerce'yi arayarak ara transfer döneminde bu oyuncuyu renklerine bağlamak istediklerini bildirdi. Transfer konusu ile ilgili açıklama yapan menajer Gülerce, "Yusuf, Bursaspor'a iş yapmak için geldi, iki maça çıkıp daha sonra da başka bir takıma transfer olmak gibi bir düşüncesi yok. Yusuf'un Trabzonspor yönetimiyle görüştüğüne ilişkin haberlerin aslı yoktur. Trabzonspor yönetimi ile sadece ben görüştüm. Yusuf'un menajeri olarak beni aradılar. Ben de şu anda transfer gibi bir niyetimizin olmadığını, ancak böyle bir durumun Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın onay vermesiyle mümkün olabileceğini kendilerine söyledim" diye konuştu

Haberin Devamı

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ise, Yusuf Şimşek'in Trabzonspor'a transfer olacağı şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Yusuf'u vermek gibi bir niyetlerinin kesinlikle olmadığını açıklayan Yazıcı, "Biz takımdaki eksikleri gidermeye çalışırken, bu şekilde yersiz ve gereksiz haberler çıkıyor. Bizim Yusuf'u satmak gibi bir niyetimiz yok. Ayrıca Trabzonspor'dan da Yusuf konusunda bir istek yok. Biz takımdaki boşlukları doldurmaya çalışırken takım kaptanı yaptığımız Yusuf Şimşek'in transfer olacağı haberleri bizi hayrete düşürüyor" şeklinde konuştu.

Yazıcı, bu arada Sercan Yıldırım'ın transferi için Fenerbahçe'den herhangi bir teklifin de gelmediğini sözlerine ekledi.

Yazarlar