Demir Grup Sivasspor Buruk: Beykan'ın kartı ucuz

Buruk: Beykan'ın kartı ucuz

24.01.2016 - 16:20 | Son Güncellenme:

Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk: Beykanın kartı ucuz

Eskişehirspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona eren maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, stresli bir maç olduğunu belirterek, "İyi hazırlandığımız bir maçtı. İlk yarıya baktığımızda maçın başından 10 kişi kalana kadar oyunda istekli olan, rakibe pozisyon vermeyen ve çok fazla pozisyona giren bir takım vardı. Kaçırdığımız penaltı var. Goller kaçırdık ama oyun içinde hiç bir zaman inancımızı kaybetmedik. Saçma sapan bir gol yesek de, buna rağmen maçı çevireceğimize inanıyordum. Devre arasında doğru ve yanlışları anlattık.

Haberin Devamı

İkinci yarı 1-1'i bulduk. Bastırırken Beykan'ın gördüğü ucuz bir sarı kart var. Özellikle ilk sarı kartı affedilecek gibi değil. Belki Beykan'ı oyun dışına alabilirdik ama takımın bir ritmi vardı. Biraz daha beklemek istedik. Ama Beykan çok ucuz bir şekilde ikinci sarı kart gördü. Genç bir oyuncu ama bu bize pahalıya mal oldu. Oyunun devamında ise bizim gibi bu seviyede bir takımın yemeyeceği bir gol yedik. Rakip bizim üzerime geleceğine biz açık bir şekilde yakalandık. Resmen kalemizi açarak ikinci golü yedik. 2-1'den sonra yine pozisyonlar yakaladık ama atamadık. Futbolda atacaksanız, atamazsanız her zaman haksız olursunuz. Puanları böyle kaybedersiniz. Biz buraya bunu düzeltmek için geldik. Bu süre içerisinde iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Bu hafta bizim için altın değerinde 3 puan olacak bir haftaydı. Bunu kaçırdığımız için üzgünüz. Tekrar ayağa kalkmamız gerekiyor. Kalkacağız inşallah. 11 günlük bir aramız var bu arada iyi hazırlanacağız. Bize yakışanı yapmamız gerekiyor. Bu takımın başarısı için yönetimden taraftara herkes her şeyi yapıyor. Burada her şey düzgün yapılırken takım olarak bizlerin daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Biz daha fazlasını vermeliyiz ve Allah'ın izniyle de vereceğiz. 15 maçımız var hepsi bizim için daha büyük önem kazandı, hepsi birer final oldu." dedi.

Haberin Devamı

Maçın başında golü bulsalar farklı bir maç olabileceğinin altını çizen Buruk, "Takıma takviyeye ihtiyacımız var. Bugün maça çıkarken çok zorlandık. Sakat, eksik ve tam hazır olmayan oyuncuların bir kısmını oynatmak zorunda kaldık. Aatıf 5 gün antrenmana çıkmamıştı oynatmak zorunda kaldık. Maçı kazandıktan, golleri atamadıktan sonra, böyle goller yedikten sonra maçları kaybedersiniz. Hücum hattına takviye yapmak istiyoruz. Diğer bölgelerde de rekabeti artırmak için 1-2 oyuncu alırsak bizim için çok iyi olacak." dedi. Beykan'ın ilk kartının gereksiz, ikincisinin ise ağır olduğunu belirten Buruk, kalan haftalara odaklanacaklarını dile getirdi.

Yazarlar