Galatasaray Büyük Şef'ten Semih'e çağrı! Serie A'ya gel!

Büyük Şef'ten Semih'e çağrı! Serie A'ya gel!

16.02.2016 - 15:26 | Son Güncellenme:

Lazio için Galatasaray maçının zor olacağını savunan Tomas Ujfalusi, savunmadaki eski partneri Semih Kaya ve sarı-kırmızılı ekipten ayrılan Burak Yılmaz ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Büyük Şeften Semihe çağrı Serie Aya gel

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarının 'Büyük Şef' lakabını taktığı Tomas Ujfalusi, sarı-kırmızılıların Lazio ile yapacağı karşılaşma öncesinde İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımında scout görevi yürüten eski futbolcu, eski takımını anlatarak dikkat edilmesi gereken noktaların altını çizdi.

Ujfalusi, "Bu maç zor bir maç olacak. Galatasaray'ın karşılaşmaya iyi hazırlanacağından eminim. Lazio'nun daha önceki maçlarının videolarını izleyip rakibi de analiz edeceklerdir. Kulübün Avrupa tarihi başarılarla dolu. Türk Telekom Arena Türkiye'deki en sıkı ortamlardan bir tanesine sahip. Taraftar da Lazio gibi güçlü bir takımdan karşılaşmaktan memnun olacak ve tribüne gidecektir. Fenerbahçe derbisi gibi büyük maçlarda mutlaka stat dolu olur ve atmosfer oyuncular için itici güç haline gelir" dedi.

Haberin Devamı

Semih Kaya'ya İtalya daveti

Tomas Ujfalusi, Türkiye'de son dönemde eleştirilen Semih Kaya'ya sahip çıktı. Sarı-kırmızı takımda savunmada beraber forma giydiği genç oyuncu için Ujfa, "Wesley Sneijder hep dikkat çekici bir isim. Ancak Semih Kaya'yı da dikkatli izleyin. Ben kendisini İtalya'da oynarken görmeyi çok isterim. Serie A en iyi liglerden bir tanesi. Hocalar işin taktik kısmına çok kafa yoruyorlar. Onun için burası çok iyi olur. Ben kendisiyle oynadım. Çok alçakgönüllü bir insan" diye konuştu.

Burak Yılmaz değerlendirmesi

Çin'in Beijing Guoan takımına giden Burak Yılmaz'ın durumunu da ele alan Ujfalusi şunları söyledi: "Burak Yılmaz Galatasaray için önemli bir kayıp. Eksikliğini hissedecekler. Kendisi bir dönem Lazio'nun formasını giymeye de çok yakındı. Ben de o dönem ona yardım eden kişilerle konuşmuştum. Ancak bu transfer sonrasında neden gerçekleşmedi bilemiyorum. Bunu bir tek Burak bilebilir

Yazarlar