Diğer Büyükada'da sağlık kampı

Büyükada'da sağlık kampı

19.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vodafone 40. İstanbul Maratonu öncesi yapılan organizasyonda maratona hazırlık ve dengeli beslenme gibi konular katılımcılara anlatıldı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel ise “Maratonu spor etkinliği olarak değil, İstanbul’un bir global marka şehre dönüşmesi hedefiyle destekliyoruz” dedi.

Büyükadada sağlık kampı

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Vodafone, kasım ayında gerçekleştirilecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu öncesi Büyükada’da sağlıklı yaşam kampı düzenledi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe eski milli voleybolcu Neslihan Demir, uzman diyetisyen Selahattin Dönmez ve spor eğitmeni Murat Bür ile Vodafone’un maratona özel yürüttüğü sağlıklı yaşam iletişiminin sosyal medyadaki elçileri Merve Oflaz ve Kubilay Aka katıldı.

Büyük destek

Sağlıklı yaşamda sporun rolü, koşu sporunun faydaları, maratona hazırlanırken dikkat edilmesi gereken noktalar ve dengeli beslenme gibi konularda bilgi verilen katılımcılar, antrenör eşliğinde hafif koşu yaptı. Eski milli voleybolcu Demir ise herkesin maraton deneyimini yaşaması gerektiğini kaydetti.

Haberin Devamı

Türkiye’nin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunma hedefiyle spora yatırım yaptıklarını belirten Süel, “Vodafone olarak, Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na destek veriyoruz. İki organizasyon, 7’den 77’ye her yaştan insanın katılabildiği, kardeşlik ve dayanışma içinde spor yapılmasını sağlayan değerli bir etkinlik. Bununla birlikte, İstanbul’un bir kültür ve spor başkenti olması konusundaki heyecan ve kararlılığımızı da koruyoruz. Maratonu sadece bir spor etkinliği olarak değil, İstanbul’un bir global marka şehre dönüşmesi hedefiyle de destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Maraton 11 Kasım’da

Dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan İstanbul Maratonu bu yıl 11 Kasım Pazar günü 40. kez düzenlenecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek organizasyon bu yıl da maraton (42,195 kilometre), 15 kilometre koşu, 10 kilometre koşu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride yapılacak.

Büyükadada sağlık kampı