SkorerBuzda dalya zamanı

Buzda dalya zamanı

23.03.2010 - 02:11 | Son Güncellenme:

Dünya Artistik Patinaj Şampiyonası, Torino’dabugün başlıyor. 100. kez düzenlenecek olan şampiyonada Türkiye, 5 sporcuyla temsil edilecek

Buzda dalya zamanı

Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan Dünya Artistik Patinaj Şampiyonası, bugün İtalya’nın Torino kentinde start alacak. 28 Mart’a kadar devam edecek şampiyonanın açılış töreni TSİ 18.15’te başlayacak. İlk gün programında TSİ 13.00’te buz dansı zorunlu dans, TSİ 19.00’da ise çiftler kısa program mücadeleleri yapılacak. Çiftler kısa programı, saat 20.00’den itibaren TRT-3’ten yayınlanacak.

Haberin Devamı

Şampiyonlar bu sene yok
İlki 1896’da yapılan şampiyona, bu yıl 100. yaşını kutlayacak. Organizasyon bugüne kadar sadece 1. ve 2. Dünya Savaşı yılları ile 1961’de düzenlenmedi.
Geçen yıl ABD’nin Los Angeles kentinde yapılan organizasyonda şampiyon olan erkeklerde ABD’li Evan Lysacek, bayanlarda Güney Kore’den Kim Yu-Na ile buz dansında Oksana Domnina & Maxim Shabalin çifti Torino’da yer almazken; son şampiyonlardan sadece Alman Aliona Savchenko & Robin Szolkowy ikilisi piste çıkacak.
Toplam 53 ülkeden sporcuların ter dökeceği organizasyona Türkiye, 5 sporcuyla katılacak. Vancouver 2010’da serbest programa kalmayı başaran Tuğba Karademir, yine en çok başarı beklediğimiz isim olacak. Bayanlarda Birce Atabey, erkeklerde Ali Demirboğa ve Kutay Eryoldaş ile buz dansında Alper Uçar-Jenette Maitz ikilisi ülkemizi Torino 2010’da temsil edecek. Bugün yapılacak buz dansı zorunlu dans mücadelesinde, Alper Uçar-Jenette Maitz çifti piste çıkacak. Ali Demirboğa ve Kutay Eryoldaş, yarın TSİ 10.40’da yapılacak erkekler kısa programda yer alacak.

KEŞFETYENİ
Hande Erçel'den sürpriz imaj değişikliği! İşte yeni hali
Hande Erçel'den sürpriz imaj değişikliği! İşte yeni hali

Cadde | 24.06.2025 - 07:52

Hande Erçel, sürpriz bir kararla saçını boyattı. İşte, saçına balyaj yaptıran Erçel'in son hali...

Yazarlar