Trabzonspor Cadiz, Trabzonspor'dan Maxi Gomez'i kiralamaya çok yakın!

Cadiz, Trabzonspor'dan Maxi Gomez'i kiralamaya çok yakın!

19.08.2023 - 11:21 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon Valencia'dan 3 milyon euroya kadrosuna kattığı Maxi Gomez, İspanya'ya geri dönüş hazırlığında. Cadiz, Uruguaylı forveti 1 yıllığına kiralama çok yakın.

Cadiz, Trabzonspordan Maxi Gomezi kiralamaya çok yakın

Trabzonspor'da ayrılıklar sürüyor. Son olarak Siopis ile yollarını ayıran bordo-mavililerde Uruguaylı forvet Maxi Gomez'in de kısa süre içinde takımdan ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

La Liga ekiplerinden Cadiz, yıldız forveti 1 yıllığına kiralamak için Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardı. Relevo'da yer alan habere göre Cadiz, Maxi Gomez'in ücretinin yarısını ödeyerek kiralık transferi sonuçlandıracak.

Haberde oyuncunun Granada'yla da görülşme gerçekleştirdiği fakat Cadiz'in devreye girerek transferi sonuçlandırmaya yakın olduğu iddia edildi. 

Relevo'da yer alan haberde "Trabzonspor ilk teklifi reddetmişti, ancak bugün resmi bir onay olmasa da nihayet yaklaştılar. İlk teklifte düşük bir satın alma opsiyonu vardı ve bu da Trabzonspor'u ikna etmemişti ancak şartlar değişti." denildi. Habere göre Cadiz, Maxi Gomez'in Trabzonspor'da kazandığı ücretin yarısını karşılayacak.

Haberin Devamı

Yazarlar