İngiltere Premier Lig Çağlar Söyüncü gol attı, Leicester City beraberlikten kaçamadı

Çağlar Söyüncü gol attı, Leicester City beraberlikten kaçamadı

02.05.2023 - 02:25 | Son Güncellenme:

Ateş hattında yer alan iki takımın kapışmasında Leicester City ile Everton kozlarını paylaştı. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Leicester'ın golleri; milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü ve Jamie Vardy'den gelirken Everton'un sayılarını Dominic Calvert-Lewin ile Alex Iwobi attı.

Çağlar Söyüncü gol attı, Leicester City beraberlikten kaçamadı

İngiltere Premier Lig'in 34. haftasında Leicester City sahasında Everton'u konuk etti. Ligde kalma mücadelesi veren iki takımın maçında kazanan çıkmadı.

Haberin Devamı

MADDİSON PENALTI KAÇIRDI

Brendan Rodgers'ın takımdan ayrılması sonrasında yeniden formasına kavuşan milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, 15'te Dominic Calvert-Lewin penaltıdan attığı gole 22'de karşılık verdi. 33'te yıldız golcü Jamie Vardy sahneye çıktı, ev sahibi ekip 2-1 öne geçti. İlk yarının uzatma anlarında ise James Maddison penaltıdan yararlanamadı ve Leicester soyunma odasına 3-1 önde girme şansını kaçırdı.

KÜME HATTINDAN ÇIKAMADILAR

54. dakikada Alex Iwobi, Everton'a beraberliği getirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında ise başka gol olmayınca mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Bu skorla Leicester puanını 30'a, Everton da 29'a yükseltti ancak iki takım da ateş hattından çıkamadı.

Yazarlar