Dünyadan Futbol Çağlar Söyüncü için transfer savaşı! 20 miyon euroluk teklif

Çağlar Söyüncü için transfer savaşı! 20 miyon euroluk teklif

09.01.2024 - 15:21 | Son Güncellenme:

Atletico Madrid'in Türk stoperi Çağlar Söyüncü'ye Roma ve Fulham'ın talip olduğu iddia edildi. İtalyan kulübü, Çağlar Söyüncü'yü kiralamak isterken, İngiliz ekibinin ise 20 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öne sürüldü.

Çağlar Söyüncü için transfer savaşı 20 miyon euroluk teklif

Leicester City ile sözleşmesi sona erdikten sonra geçen yaz Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İspanyol takımında yeteri kadar forma şansı bulamıyor. Yine de transfer döneminin gözde isimlerinden biri olan Çağlar'ın adı Fenerbahçe ile anılıyordu ancak iddialara göre milli stoperin son talipleri Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma ve Premier Lig takımı Fulham.

Haberin Devamı

ROMA ÇAĞLAR'I İSTİYOR

Ocak ayında savunmaya takviye yapmak isteyen Serie A ekibi, Juventus'un genç stoperi Dean Huijsen'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Ancak İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto, savunmaya bir transfer daha yapmak istiyor. Gündemdeki isim ise Atletico Madridli Çağlar Söyüncü.

KİRALAMA PLANI

Roma'nın Çağlar'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istemesi nedeniyle transferinin kolay olmadığı belirtildi. Haberde, Türk futbolcunun transfer döneminin son haftasına kadar takımında kalması halinde İtalyan kulübüne kiralanmasının önünün açılabileceği yorumu yapıldı.

FULHAM'DAN 20 MİLYON EURO

Bu arada Premier Lig takımı Fulham'ın da milli stoperi istediği öne sürüldü. Di Marzio, İngiliz kulübünün Çağlar Söyüncü ile 20 milyon Euro civarında bir teklifte bulunduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

Yazarlar