Magazin Canelo Alvarez, Lionel Messi'den özür diledi!

Canelo Alvarez, Lionel Messi'den özür diledi!

01.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası C Grubu ikinci maçında Arjantin, Messi ve Fernandez'in golleriyle Meksika'yı 2-0 mağlup ettiği maçtan sonra Lionel Messi'nin soyunma odasındaki görüntüleri çok konuşulurken dünyaca ünlü yıldız Canelo Alvarez tehdit etmişti. Alvarez, yaptığı son açıklamada Lionel Messi'den özür diledi.

Canelo Alvarez, Lionel Messiden özür diledi

C Grubu ikinci maçında Meksika'yı Messi ve Fernandez'in golleriyle 2-0 mağlup eden Arjantin'de soyunma odasındaki sevinç görüntüleri çok konuşuldu. Galibiyet sonrası futbolcuların soyunma odasından yaptığı kutlama sosyal medyada gündem oldu. Karşılaşmada 1 gol ve 1 asistle oynayan Lionel Messi'nin Meksika formasına bastığı anlar kameralara yansıdı. Görüntülerin yayılmasıyla Meksikalı boksör Canelo Alvarez, yıldız futbolcuyu hedef aldı.

Haberin Devamı

MESSI DÜNYA KUPASI TARİHİNE GEÇTİ

Lionel Messi, bir Dünya Kupası maçında 1 gol, 1 asist yapan en genç ve en yaşlı oyuncu unvanlarına sahip oldu. Ayrıca Dünya Kupası'nda 2006'da çıktığı ilk maçından bu yana ceza sahası dışından 4 gol bulan Messi, bu dönemde herkesi geride bıraktı. Diego Forlan ve David Villa, 3'er golle Messi'nin ardından sıralanıyorlar.

Canelo Alvarez, Lionel Messiden özür diledi

ASİSTİN KRALI

2006'dan beri 5 Dünya Kupası'nda boy gösteren Messi, bu turnuvaların hepsinde asist katkısı sağladı. Lionel Messi, 5 turnuvada birden bunu başaran tek oyuncu konumunda bulunuyor.

MESSI: VAZGEÇMEK YOK

Maçın ardından konuşan Messi: "Eğer kazanırsak bizim için Dünya Kupası'nın yeni başlayacağını, bambaşka bir Dünya Kupası'nın başlayacağını biliyorduk. Bunu nasıl yapacağımızı da biliyorduk. Yaptık ve oldu. Kazandık. Vazgeçmek yok!" dedi.

Haberin Devamı

"TANRI'YA DUA ETSİN ONUNLA KARŞILAŞMAYALIM"

Meksikalı boksör Canelo Alvarez, Messi'nin Meksika formasına bastığıa görüntülerin ardından sosyal medya hesabından öfke ksutu. Alvarez, "Messi'nin formamızla ve bayrağımızla yerleri temizlediği görüntüleri gördünüz mü? Bırakın onu bulayım. Arjantin'e saygı duyduğum gibi, Meksika'ya da saygı duymalısın! Tanrı'ya dua etsin onunla karşılaşmayayım." ifadelerini kullandı.

Canelo Alvarez, Lionel Messiden özür diledi

Alvarez, daha sonra yine sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Messi ve Arjantin'den özür diledi.

Messi'den ve Arjantin halkından özür dileyen Alvarez, "Son birkaç gündür ülkeme duyduğum tutku ve sevgiye kapıldım ve yersiz yorumlar yaptım ve bunun için Messi'den ve Arjantin halkından özür dilemek istiyorum. Her gün yeni bir şey öğreniyoruz ve bu sefer sıra bendeydi. Her iki takıma da bugünkü maçlarında başarılar diliyorum ve burada Meksika'yı desteklemeye sonuna kadar devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

 

Yazarlar