Fenerbahçe Fenerbahçe - Al Shamal: 4-2

Fenerbahçe - Al Shamal: 4-2

29.06.2022 - 17:45 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçında Katar Ligi ekiplerinden Al-Shamal ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Fenerbahçe - Al Shamal: 4-2

Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Katar Ligi ekiplerinden Al-Shamal ile Can Bartu Tesislerinde karşılaştı. Müsabakayı Fenerbahçe 4-2 kazandı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımın gollerini 10. dakikada Bruma, 60. dakikada Valencia, 66. dakikada Mergim Berisha ve 88. dakikada Serdar Dursun kaydetti. Al Shamal'ın gollerini ise 54. dakikada Amjed Atwan ve 75. dakikada Sayed Ahmed attı.

FENERBAHÇE - AL SHAMAL: 4-2

GOL: 10' Bruma 60. Valencia 66' Mergim Berisha 88' Serdar Dursun (Fenerbahçe) 54' Amjed Atwan 75' Sayed Ahmed (Al Shamal)

İLK 11

Fenerbahçe: Altay; Osayi, Min-Jae, Szalai, Ferdi; Mert Hakan, Zajc; İrfan Can, Lincoln, Bruma; Samatta

ALTAY'DAN HATA
22. dakikada Altay Bayındır ceza sahası dışında topa elle dokundu. Hakem, sarı kart gösterdi.

52. dakikada Berisha, kaleciyi de geçtiği pozisyonda topu auta gönderdi.

JESUS 4 FORVETLE OYNATTI
58. dakikada Jorge Jesus, Fenerbahçe'yi 4 forvet ile oynattı. Serdar Dursun, Berisha, Valencia, Rossi aynı anda sahada yer aldı.

Haberin Devamı

Bu hamlenin ardından sarı-lacivertliler 60 dakikada Rossi'nin asistinde Valencia ile tekrar öne geçti.

75. dakikada art fauller nedeniyle iki takım oyuncuları arasında sık sık tartışma yaşandı.

Fenerbahçe - Al Shamal: 4-2

EMRE MOR TAKİP ETTİ
Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Mor, Al Shamal ile oynanan hazırlık maçını takip etti. Sarı lacivertli kulüp, gece yarısı yaptığı açıklamayla hem Emre Mor hem de Fatih Karagümrük ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurmuştu.

Fenerbahçe - Al Shamal: 4-2

SHKUPİ İLE BERABERE KALDI
Fenerbahçe, Jorge Jesus önderliğinde ilk hazırlık maçını Kuzey Makedonya şampiyonu FC Shkupi ile yaptı. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

FENERBAHÇE TİRAN'A GOL YAĞDIRDI
Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki ikinci hazırlık maçında Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Arnavutluk takımı KF Tirana ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler müsabakayı 4-0 kazandı.

Fenerbahçe - Al Shamal: 4-2

Fenerbahçe mücadelede gol perdesini erken açtı. 9'uncu dakikada Mergim Berisha'nın kaydettiği golle Sarı-lacivertliler öne geçti: 1-0. Fenerbahçe, 53'üncü dakikada 2. golünü buldu. Kanarya'nın yeni transferi Lincoln'ün kullandığı köşe vuruşunda Novak kafa ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0. Valencia'nın sağ kanattan içeri çevirdiği topta Pelkas, Fenerbahçe'nin 3. golünü attı. Sarı-lacivertliler, 88. dakikada Mbwana Samatta ile skoru 4-0'a getirdi.

Haberin Devamı

AVUSTURYA'YA GİDECEK
Fenerbahçe, ikinci etap çalışmaları için 1-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında Avusturya'nın Graz şehri yakınlarında Bad Radkersburg bölgesinde kampa girecek.

Fenerbahçe - Al Shamal: 4-2

AVUSTURYA'DA İKİ HAZIRLIK MAÇI
Sarı-lacivertliler kamp sürecinde iki hazırlık maçı yapacak. Kanarya, 2 Temmuz Cumartesi günü yerel saat ile 18.30'da Sırbistan ekibi FK Partizan ile; 6 Temmuz Çarşamba günü 18.30'da Macaristan temsilcisi Mol Fehervar ile karşı karşıya gelecek. İki karşılaşma da Graz kentindeki Merkür Arena'da oynanacak.

KAMP DÖNÜŞÜ HULL CİTY İLE MAÇ
7 Temmuz'da Avusturya hazırlık kampını tamamlayacak olan Fenerbahçe, Türkiye'ye dönecek ve hazırlıklarına devam edecek. Burada da hazırlık maçlarına devam edecek olan Fenerbahçe'nin 10 Temmuz'da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile maç yapacağı öğrenildi.

Yazarlar