Fenerbahçe Canlı yayında açıkladı: İsmail Kartal beğenmiyor, yolların ayrılma ihtimali yüksek

Canlı yayında açıkladı: İsmail Kartal beğenmiyor, yolların ayrılma ihtimali yüksek

05.09.2023 - 13:17 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig'de oynadığı tüm maçları kazanarak gövde gösterisi yaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer TV canlı yayınında sarı-lacivertli kulüpteki transfer gelişmelerini aktardı.

Fenerbahçe, Süper Lig ve Konferans Ligi'nde fırtına gibi esiyor. Avrupa arenasında gruplara adını yazdıran sarı-lacivertli takım, Süper Ligde 3'te 3 yaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, 6 numaraya odaklanan sarı-lacivertlilerdeki transfer gelişmelerini masaya yatırdı.   

Haberin Devamı

İşte Senad Ok'un sözleri:

"Fenerbahçe'nin kolay yenilmeyeceğini görünüyor. Gol yemediği zaman her türlü gol atıyor. İrfan Can, Szymanski, Fred, Tadic, Dzeko gibi önemli yıldızları var. Geçen sezon çok kolay gol yiyordu. Kaleye Livakovic geldi. 6 numara transferi de gerçekleşince her şey Fenerbahçe için daha iyi olacak.

'KRUNIC TRANSFERİ ZOR'

Luan Peres sakatlık iddiası var. Henüz doğrulatamadım. Ya gider, ya da sakatlığı olduğu ilgili ameliyat olur. Ama Fenerbahçe'nin ana planlarında savunmada Djiku, Serdar Aziz ve Becao var. 6 numara transferi için Krunic'i hep söyledik. Milan'ın Roma ile yaptığı maçta Krunic inanılmaz bir performans sergiledi. Defansif özelliği çok fazla. Maestro gibi takımını yönetiyor. Ancak milan satmak istemedi. Transferini zor görüyoruz.

Haberin Devamı

Canlı yayında açıkladı: İsmail Kartal beğenmiyor, yolların ayrılma ihtimali yüksek

'F.BAHÇE 6 NUMARA İÇİN İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR'

Miguel Crespo'nun performansını hoca beğenmiyor. Yolların ayrılma ihtimali yüksek. Fenerbahçe 6 numara için şu an acele etmiyor. Çünkü oynadığı tüm maçları kazandı. Son güne kadar bekleyip transfer yapacak. Bu bölgeye transfer için alternatif isimlere yöneldiler. Olağanüstü bir durum olmazsa Fenerbahçe 6 numara alacak. Kalede Livakovic, önünde Becao ve onun önünde de sağlam bir 6 numara olması hedefleniyor. Fenerbahçe ince eleyip sık dokuyor. Panik transferi yapmayacak. İsim somutlaşınca paylaşırız.

Canlı yayında açıkladı: İsmail Kartal beğenmiyor, yolların ayrılma ihtimali yüksek

'DZEKO MAÇIN YILDIZIYDI' 

Ankaragücü maçında teknik direktör İsmail Kartal, yeni transfer Ryan Kent'i kadroya almadı, tercihini King'ten yana kullandı. Oosterwolde'de gözle görülür çıkış var. Ama henüz Ferdi seviyesinde değil. Dzeko çok güzel asist yaptı. 37 yaşında kolay değil. Gol atmasa da Ankaragücü maçının yıldızı olarak görüyorum. Osayi'nin golünün yarısı Dzeko'ya yazar. İlerleyen dönemde böyle giderse Becao için ligin en iyi stoperi tabirini kullanacağız. Udinese'de de çok yakından takip ettim.

FERDİ MİLLİ ARADAN SONRA DÖNECEK

Ferdi Kadıoğlu milli aradan sonra dönecek. Fenerbahçe eylül ayı itibariyle taşlar yerinde oturdu. 6 numaranın dışında Fenerbahçe yaparsa fırsat transferi yapar."

Haberin Devamı

Yazarlar