Beşiktaş Canlı yayında Emre Mor'u açıkladı! Beşiktaş'ın anlaşmaya yakın olduğu forveti duyurdu

Canlı yayında Emre Mor'u açıkladı! Beşiktaş'ın anlaşmaya yakın olduğu forveti duyurdu

22.06.2022 - 16:03 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta en önemli gündem maddesi forvet transferi. Siyah Beyazlılar, Weghorst, Sörloth, Seferovic ve Muleka gibi isimleri gündeminde tutuyor. Beşiktaş forvet transferinde son aşamaya geldi. Ayrıca Emre Mor ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi önemli gelişmeler yaşanıyor. Forvet transferi için harekete geçen Siyah Beyazlıların gündeminde Weghorst, Seferovic, Mulekla ve Sörloth gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, NTVSpor'a yaptığı açıklamada ”Haris Seferovic ve Marko Arnautovic gündemimizde olan forvet adaylarında ikisi. İki futbolcu için de girişimlerimiz var.” ifadelerini kullanmıştı.

Siyah Beyazlılarda ayrıca Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu gibi isimlere de teklifler geliyor. Beşiktaş'ın Fransız sağ beki Valentien Rosier'e de 10 milyon Euroluk teklif geldiği iddia edildi.

Milliyet'in Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Siyah Beyazlıların forvet transferinde izlediği yolu ve Beşiktaş'a en yakın olan ismi açıkladı. Sarıdağ ayrıca Rosier konusunda Beşiktaş yönetiminden bilgi aldığını ifade etti. Emre Mor transferi için sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Serdar Sarıdağ'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

Haberin Devamı

"ALTERNATİF FORVETLER LİSTEDE"

"Weghorst, Beşiktaş'ın teklifini cebine koydu. Nasıl olsa Beşiktaş'tan alacağı yıllık ücret ve kontratı belli. Şimdi ise Frankfurt ve Borussia Dortmund gibi takımlarla görüşüyor. Türk bir stoper şart. Orta saha bölgesi kamptan sonra belli olacak. Santrfor için alternatif isimler de var."

Canlı yayında Emre Moru açıkladı Beşiktaşın anlaşmaya yakın olduğu forveti duyurdu

"YAKLAŞIK 10 SANTRFOR ADAYI VAR"

"Muleka sol oynayabiliyor ve santrfor oynayabilyor ama etrafı da önemli. Muleka sol önde oynadığı zaman forvetinde önemli biri isim olması gerekiyor. Larin sol önde oynadıpında forvette Aboubakar oynuyordu. Üçüncü bölgenin her yerinde oynayabilecek oyuncu. Muleka bu yüzden listede yer alıyor. Arnautovic'in menajeri Beşiktaş'la görüşmediğini açıkladı. Yaklaşık 10 tane santrfor adayı var."

"ATIBA, BEŞİKTAŞ'TA KALDI"

"Atiba, Beşiktaş'ta kaldı. Bir gün ayrılsa bile ruhu burada kalacak. Samet,Rıza,Ali,Metin,Feyyaz bunların hepsini izledim. Bu işimler neyse Atiba da odur. İyiki 8+3 devam etti. Yerli kuralı 7+4 olarak devam etseydi kulüp ne yapacaktı? Kalması önemli bir transfer. Orta sahadaki durum dediğimiz gibi Avusturya kampından sonra belli olacak."

"RIDVAN'IN SONRAKİ SATIŞINDAN YÜZDE 20 PAY"

"Rıdvan Yılmaz gitti sadece ıslak imzası kaldı. Yarın Milliyet'te bu konuyla iligli güzel bir haberimiz olacak. Eintracht Frankfurt neden Rıdvan Yılmaz'ı transfer etti? Yarın tüm bunların detayı Milliyet'te olacak. Rıdvan Yılmaz'ın oyun zekası bu ligin üzerinde ve bu yüzden Fraknfurt'u tercih ediyor. Rıdvan Yılmaz gittiği zaman Altay'daki Kazımcan devreye girer. Önümüzdeki 1-2 seneyi aşabilirse Rıdvan'ı başka takımlarda da görebiliriz. Rıdvan Yılmaz'ın sonraki satışından yüzde 20 pay Beşiktaş'a ait olacak."

Haberin Devamı

Canlı yayında Emre Moru açıkladı Beşiktaşın anlaşmaya yakın olduğu forveti duyurdu

"BEŞİKTAŞ, CENK TOSUN'U İSTİYOR"

"Beşiktaş, Cenk Tosun'u istiyor. Türk pasaportu taşıması, tecrübeli bir golcü olması sebebiyle bu ligde iş yapabilir. Geçtiğimiz sezon sakatlanmasaydı daha fazla katkı verecekti. Garanti parayı azaltıp maç başı ücretlerini yüksek tutmaya çalışıyor yönetim. Atib'da bunu başardılar. Verim artıcı sözleşmeler öneriiyor. bu konuda ufak pürüzler var diye düşünüyorum. Beşiktaş, Güven Yalçın ile ilgili belli bir tarih belirledi. O tarihe kadar imzalarsa imzalar aksi takdirde asla masaya oturulmayacak. Güven Yalçın'ın sözleşmesi devam ederken yönetimin iyileştirme yapması gerekiyordu. Yönetimin de belli başlı kriterleri var. Tam rakam bilmiyorum ama 500-600 bin euro gibi rakamlar konuşuluyor. Rakam konuşmayı sevmiyorum yalancı konumuna düşmemek için. Medyadaki raklamların çoğu yalan."

Haberin Devamı

"OĞUZHAN'IN GALATASARAY'A GİDECEĞİNİ ZANNETMİYORUM"

"Bence Oğuzhan Özyakup'un geleceğini çoğunluk merak etmiyordur. Öyle bir kariyerden nerelere... Çalışkan değil. Oğuzhan Özyakup'un Arsenal alt yapısında oynarken takım arkadaşları fiziksel anlamda gelişti ama Oğuzhan aynı kalıyor hep. Oyun zekası gerçekten müthiş ama üzerine katmadı. Galatasaray'a gideceğini zannetmiyorum."

Canlı yayında Emre Moru açıkladı Beşiktaşın anlaşmaya yakın olduğu forveti duyurdu

"MUSTAFA MUHAMMED'İN OPSİYINU OLMASA BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRERDİ"

"Mustafa Muhammed'in Galatasaray'da opsiyonu bulunmasa belki Beşiktaş gidip Mısır'dan bonservisini alır. Beşiktaş bu tarz bir santrfor arıyor. Beşiktaş bir yandan da tecrübeli bir golcü arıyor. Forvet transferi için en kötü Batshuayi'yi getirirler. Çevremdekiler neden Batshuayi'yi almıyor Beşiktaş diyorlar. Alexander Sörloth için ölü taklidi var. Müthiş iş olur. Sörloth-Muleka veya Weghorst-Mulke çok iyi iş olur."

Haberin Devamı

"EMRE MOR LİSTEDE"

"Emre Mor'un ismi  listede yer alıyor. Beşiktaş kanat oyuncusu arıyor. Adana Demirspor'un stoperi Samet Akaydın da masada yer alan isimlerden biri. Murat Sancak'ı ikna etmek zor. Başkan yetiştirip satmak yerine takımı güçlendirip zirveye oynamak istiyor."

Canlı yayında Emre Moru açıkladı Beşiktaşın anlaşmaya yakın olduğu forveti duyurdu

"YURT DIŞINDAN TÜRK PASAPORTLU STOPER GELEBİLİR"

"Yurt dışında oynayan Türk pasaportlu stoper listesine baksınlar. Abdülkerim ve Samet listede ama zor. Yurt dışında oynayan Türk pasaportl bir stoper gelebilir."

"ROSIER'E TEKLİF YOK"

"Rosier'e teklif nereden geliyor? Rosier'e 10 milyon euroulk teklif var diyenler takım ismi nerede? Böyle bir teklif gelse hemen satar Beiktaş. Kulüpten bir yetkiliyle konuştum. Böyle bir teklif Arap coğrafyasından olabilir. Avrupa'dan böyle bir teklif gelmez. Disiplinli bir Avrupa futbolunun içine giremez. Böyle bir teklif olsa hemen satıp Kaan Ayhan veya Mert Çetin'i al. Böyle bir teklif gelirse kıta dışından olur."

Canlı yayında Emre Moru açıkladı Beşiktaşın anlaşmaya yakın olduğu forveti duyurdu

"WEGHORST, BEŞİKTAŞ'A EN YAKIN İSİM"

"Forvet transferi Avusturya kampına yetişecek. Weghorst, Beşiktaş'a en yakın isim. Muleka şu an cepte görünüyor. Sörloth-Muleka veya Weghorst-Muleka olabilir. Muleka'nın da alternatifi var. Weghorst olmazsa Seferovic de olabilir." 

"BURAK YILMAZ, KUNTZ'UN YERİNE GELİR"

"İki sene sonra Kuntz'un yerine Burak Yılmaz, A Milli Takım'ı çalıştırırsa şaşırmam. Kuntz'tan daha iyi bir teknik direktör olabilir. İki yıldır teknik adamlığa çalışıyor."

Canlı yayında Emre Moru açıkladı Beşiktaşın anlaşmaya yakın olduğu forveti duyurdu