Fenerbahçe Canlı yayında Fenerbahçe'nin transferi için tarih verdi! İşte İsmail Kartal'ın istediği yıldız

Canlı yayında Fenerbahçe'nin transferi için tarih verdi! İşte İsmail Kartal'ın istediği yıldız

10.08.2023 - 15:05 | Son Güncellenme:

Transfer dönemine adeta fırtına gibi bir giriş yapan ve yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertlilerin gündemini Skorer TV'de değerlendirdi.

Transfer döneminde Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao ve Alexander Djiku gibi yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeler değerlendirdi. Skorer TV canlı yayınında Serkan Özen'in sorularını yanıtlayan Senad Ok, transferinin gerçekleşmesini beklediği yıldızı da açıkladı. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

TRANSFERİN YÜZDE 70'İNİ BİTİRDİ

"Önceki Zimbru maçını kıyas kabul etmeyelim. Bu eşleşmeleri geçebilmek için 2 unsur var. İlki iyi takım olmak ve bunun için zaman gerekiyor. İkincisi ise kaliteli oyuncular. Fenerbahçe de bunun için çalışmalarını yapıyor. Fenerbahçe yüzde 70'inin bitirdi transferin. Kanat, 6 numara ve kaleci bölgesi alındıktan sonra olağanüstü bir şey olmazsa transferi kapatacak."

BATSHUAYİ'YE TEKLİFLER

"Batshuayi'ye teklifler olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe 3-3.5 milyon euroya aldı. İyi bir bonservis teklifi olursa ve yerini doldurabilirse gerçekleşebilir."

Haberin Devamı

Canlı yayında Fenerbahçenin transferi için tarih verdi İşte İsmail Kartalın istediği yıldız

'İSMAİL KARTAL'IN İSTEDİĞİ 6 NUMARA'

"İsmail Kartal'ın öncelikli isteği 6 numara transferi. İlk istenilen futbolcu Krunic, ilk sırada o var. Sportif Direktör Branco, yurtdışına gitti ve temaslarda bulundu. Oyuncu da istiyor ama Milan'ın para olarak beklentisi var. Önemli olan Milan'la olan pazarlıklar süreci belirleyecek."

PAREDES İDDİALARI

"Paredes'e yakın kişilerle konuştuğumda Türkiye'ye gelmeyi çok düşünmüyordu. Sıcak baksaydı büyük ihtimalle Icardi vasıtasıyla Galatasaray'a gelebilirdi. Kariyer planını Avrupa için yapıyor gibi duruyor."

ZAHA VE TETE TRANSFERLERİNİN PERDE ARKASI

"Zaha'nın Galatasaray'ı tercih etme ihtimalinin olduğunu düşünüyorum, Şampiyonlar Ligi'yle alakalı. Çünkü açıklamalarında orada hiç oynayamadığından bahsediyor. Bu yüzde Galatasaray'ı tercih etmiş olabilir, çünkü Fenerbahçe gerçekten çok istedi."

Canlı yayında Fenerbahçenin transferi için tarih verdi İşte İsmail Kartalın istediği yıldız

"Tete'nin menajeri geldi görüşüldü. 30 milyon euro toplam maaş, bir de imza parası olarak da 10 milyon istendi ve 5 yıllık anlaşma talep edildi. Fenerbahçe de geri dönmemiş bu taleplere. Zaha'dan o yüzden farklı. Gerçekten çok istedi Fenerbahçe Zaha'yı."

'EKAMBİ İÇİN KULÜBÜYLE ANLAŞILDI'

"Ekambi için kulübüyle anlaşılmıştı ancak oyuncuyla ilgili bir durum vardı. Transferin olma ihtimalini yüksek görüyorum. Açıkçası şu anda odaklandığım isim Livakovic ve Krunic."

Haberin Devamı

LİVAKOVİC'TE SON DURUM

"Livakovic'in Dinamo Zagreb'in Avrupa maçından sonra geleceğini düşünüyorum. Tam bir tok satıcı Zagreb. Tüm takımlara karşı bu katılıktalar. Fenerbahçe 10 milyondan 7'ye düşürmeye çalışıyordu. Ancak son izlenimim gelme ihtimalinin yakınlaştığı."

Canlı yayında Fenerbahçenin transferi için tarih verdi İşte İsmail Kartalın istediği yıldız

FRED GELİŞMESİ

"Branco'nun İngiltere'ye gittiğine dair bilgi vardı ama kimin için gittiği bilinmiyordu. Fred olayı o açıdan değerli."

'ÖNCE 6 NUMARA ALINSIN'

"Zajc, Mert Hakan, Crespo var, önce 6 numara alınsın. Son dönemde fırsat transferleri olabileceğini düşünüyorum. Icardi fırsat transferi, şampiyon yaptı Galatasaray'ı. Tadic mesela fırsat transferi."

'HABERLER DOĞRU DEĞİL'

"Hakim Ziyech'le ilgili olarak daha önce kış döneminde gündeme gelmişti. Ama şu anda yetkililerden gelen bilgiye göre son çıkan Ziyech haberleri doğru değil."

'KRUNİC YA DA FRED

"Gelen son haberler ışığında Fred ya da Krunic olabilir gibi duruyor'

Yazarlar