Galatasaray Canlı yayında resmen açıkladı! 'Transferi Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetişecek'

Canlı yayında resmen açıkladı! 'Transferi Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetişecek'

13.06.2023 - 15:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön elemeleriyle sezonu erken açacak. Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpteki transfer gündemini değerlendirdi.

Canlı yayında resmen açıkladı Transferi Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetişecek

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da gündem transfere döndü. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer You Tube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"MOHAMED BİR ŞANS BULABİLİR"
Taylan Antalyalı'ya hoca sıcak bakmıyor. Cicaldau hocanın düşündüğü profil değil. Luyindama keza öyle. Oğulcan Çağlayan maalesef. Mohamed bir şans bulabilir ama öncelik değil. Okan hocanın istediği forvet olarak değerlendirmiyor. Hedef Icardi ve Icardi sonrası bir golcü daha. Mohamed 3. golcü olarak görev bekleyebilir. Morutan'ı hoca kampta görüp bize neler katabilir düşüncesinde olacaktır. Morutan'ın Mohamed'e göre şansı daha az. Yunus var, Rashica var. Emre Akbaba'yı hoca bırakmak istemiyordu.

"BAZI OYUNCULAR SON DERECE LABUALİYDİ"
Yerli oyuncuların iyi değerlendirme yapması lazım. Sezon başında yerli oyuncuların bazıları Okan hocaya mesafeli duruyordu. Bazı oyuncuların antrenman görüntüsü son derece laubaliydi. Okan hoca otoritesini kabul ettirdi. Mesela Barış Alper üzerine koydu. Berkan performansını artırdı. Bardakcı çok hata yapıyordu ilk haftalarda. Kerem ve Yunus ilk haftalarda çok eleştiriliyordu. Okan hoca bu isimleri kazandı. Oyuncuların düşünceleri değişti.

Haberin Devamı

"BUGÜN ABDULKERİM, MARCAO'YU ARATMIYOR"
Okan Buruk'un yıldız yönetimi olarak değerlendirmemek lazım. Yerli oyuncular da kendini geliştirdi. Abdülkerim bugün Marcao'yu aratmıyorsa niye Okan hocaya mal etmeyeyim? Eğer gelişmek istiyorsan aradığın mutluluğu Galatasaray'da bulacaksın. Okan hoca bunun için çok ideal bir hoca. Okan Buruk isminin yerli piyasada etki yaratacağını düşünüyorum.

"UĞURCAN İLK GÜNDEM MADDESİ DEĞİL"
Uğurcan Trabzon için çok değerli. Transferde çok büyük konuşmamak lazım. Galatasaray açısından ilk gündem maddesi değil. Muslera'nın arkasında bekleyebilir. Merih Demiral ile ilgileniliyor ama öncelik değil.

"HULL CİTY İLE ÖZEL MAÇ YAPILACAK"
7 Temmuz'da Galatasaray bir hazırlık maçı yapacak. Rakip Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City olacak. Mücadele Nef Stadı'nda oynanmayacak. Stadyum için 2 ya da 3 opsiyon var. Kasımpaşa, Atatürk Olimpiyat Stadydumu veya Başakşehir. Diğer ihtimal Kocaeli Stadyumu olabilir.

"TOREIRA'YI MİLAN İSTİYOR"
Sacha Boey'a teklif var. Nelsson'u Tottenham takip ediyor. Onun çıkış maddesi var. Abdülkerim'e Rusya'dan ve Arabistan'dan isteyenler var. Kafadan 5 oyuncuya talip var. Toreira'yı Milan istiyor. Hoca Nelsson'un gidişine çok sıcak bakmıyor. Ben daha temkinli bakıyorum onun ayrılışına.

Haberin Devamı

"DEMBELE İLE ÖN ELEME MAÇINA ÇIKACAK GALATASARAY"
Ezber bozan bir Galatasaray var. Talisca'dan başka isimlere bakmak lazım. Moussa Dembele masada yeni değil. Önceden beri varlar. Galatasaray'a sıcak bakan bir isim. Icardi varken Dembele ana hedef değil. Bence biraz daha beklemek lazım. İmza parası beklentisi var oyuncunun. Görünen o ki Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön elemesine Dembele ile çıkacak gözüküyor.

"ICARDI'YI BEKLEYECEĞİZ"
Icardi'yi bekleyeceğiz biraz daha. Sana Arabistan'dan teklif yapsalar biraz düşünürsün. Mertens'in bir sene daha sözleşmesi var.

"FELİX'E ÇAĞRIDA BULUNALIM"
Joao Felix Galatasaray'ın ilgilendiği ve Erden Timur'un durumunu sorduğu bir oyuncu. Hikaye biraz depresyon aldatma olunca Florya'da atmosfer farklı oluyor. Kendine geliyor futbolcular. Burada herkes bir şekilde hayata 4 elle sarılabiliyor. Skorer ailesi olarak Felix'e çağrıda bulunalım. En doğru adres Florya. Rehabilitasyon merkezi gibi düşünelim. Galiba sevgilisi aldatmış. Bekleyeceğiz transferi.

Haberin Devamı

Yazarlar