Beşiktaş Canlı yayında şok gelişmeyi duyurdu: Mesut Özil'le yollar ayrılabilir

Canlı yayında şok gelişmeyi duyurdu: Mesut Özil'le yollar ayrılabilir

16.05.2022 - 13:15 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok ve Serdar Sarıdağ, dün oynanan maçların ardından Skorer TV'nin canlı yayınında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta yaşanan gelişmeleri aktardı.

Canlı yayında şok gelişmeyi duyurdu: Mesut Özille yollar ayrılabilir

Spor Toto Süper Lig'de 37. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Fatih Karagümrük golsüz berabere kaldı. Beşiktaş ise 9 kişi kaldığı maçta Göztepe'yi 2-0 mağlup etti.   

Haberin Devamı

Canlı yayında şok gelişmeyi duyurdu: Mesut Özille yollar ayrılabilir

Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok ve Serdar Sarıdağ, Skorer TV'nin canlı yayınında F.Bahçe ve Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmelerle ilgili bilgi verirken, Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. 

KALECİ EMRE BİLGİN'E ÖVGÜ

Sözlerine Göztepe maçındaki kurtarışlarıyla beğeni toplayan Emre Bilgin'i överek başlayan Serdar Sarıdağ, şu yorumu yaptı: "Türk futbolunda çok genç, çok yetenekli kaleciler geliyor. Bu kadar genç kaleci varken kalesini yabancıya teslim eden bir kulübün başkanıyla futbol konuşmam. G.Saray'da Muslera'nın yeri ayrı, o başka. Utku da iyi kaleci. Biraz daha sertliğe ihtiyacı var. Çok naif duruyor. Ersin gitse, Mert, Utku ve Emre Bilgin var. Parayı santrforda harca. Sergen hoca 'Kaleye Ersin'i alıyorum, bana iyi bir santfor alın' demişti. Batshuayi rakibini yoruyor. Ancak taraftar, 'Biz rakibini yormasını değil, gol vuruşu yapmasını bekliyoruz' diyor.

Haberin Devamı

Canlı yayında şok gelişmeyi duyurdu: Mesut Özille yollar ayrılabilir

'ROSIER'DE DİSİPLİN SORUNU VAR'
Teknik direktör Valerien Ismael geldiğinde takımda disiplin sorunları olduğunu söyledi. Başta Rosier geliyor. Sadece kartlarda değil. Enteresan bir yapısı var. Anlık değişimler yaşayabiliyor. En son yapılan toplantıda 'Hocam sen haklısın' dedi. Ismael'e katılıyorum, ikinci sarı kart doğru değil. Genel olarak Rosier'de sıkıntı var. Performansa dayalı kontrat yapacaksın. Rosier gelecek sezon Valerien Ismael'in 'olmazsa olmaz'ı olmayabilir. 

BEŞİKTAŞ'TAN GİDECEK İSİMLERİ AÇIKLADI

Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Ljajic, Lens, Vida, Nsakala ve Larin gidecek. Larin-Başakşehir işi olmadı. Kanadalı futbolcu en çok para veren kulübe gider. Beşiktaş'tan fazla para veren kulüpler zaten var. Larin 2 milyon euronun üstünde yıllık istiyor. Beşiktaş 1 milyon 750 bin euro veriyor. Sağ stoperde Serdar Saatçı olacak gibi duruyor. Ismael hoca ondan memnun. Sağlam bir stoper transfer edilecek. Beşiktaş'ın listesinde Sörloth'tan daha iyi golcüler var. Sörloth'u öne çıkaran, ligimizde daha önce başarılı olması. Ancak Beşiktaş'ın belirlediği bütçenin üzerinde bir maliyet çıkarsa, masadan kalkılır. Tok alıcı konumunda Beşiktaş

Haberin Devamı

JACOB ONDREJKA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI 

Beşiktaş, Elfsborg'ta Jacob Ondrejka ile büyük oranda anlaştı. Oyuncu 'Tamam gelirim' demiş. Gelsin çok kısa sürede formayı alır diyorlar. Sadece ödeme planında problem var. Çözülürse imza atacak." 

Canlı yayında şok gelişmeyi duyurdu: Mesut Özille yollar ayrılabilir

'SORLOTH MU BATSHUAYI MI DESENİZ, BATSHUAYI DERİM'

Senad Ok'un sözleri ise şöyle: "Montella, Batshuayi'yi övdü. Trabzonspor kalecisi Uğurcan da öyle. Bunu bir kere daha düşünmek lazım. Bana karma yap deseniz ilk 11'e Cornelius'u koyarım. Başka bir oyuncu deseniz Batshuayi derim. Souza dün kırmızı kart gördü. Yaşı var ve yoruldu. Bunlar yorgunluk belirtileridir. Bir isimden verim alabilmen için onu çok yormaman lazım. Mental olarak düşüş yaşayınca böyle oluyor. Sörloth mu, Batshuayi mi derseniz, Batshuayi derim.

'SON 5 DAKİKADA PROTESTO OLMADI'

Fenerbahçe'nin son 5 dakika neden protesto edildiğini anlamadım. Trabzonspor deplasmanında galibiyeti kaçırmış bir takıma karşı oynuyorsun. İsmail hocaya sabrın ne kadar az olduğunu gördük. Taraftarın da akılcı davranması lazım. Hoca da dağıldı, takım da dağıldı. İsmail hocayı tebrik ediyorum. Aradığı boşluğu Rossi ile buldu. Karagümrük boşluk buldu mu atar. Son 5 dakikadaki protesto olmadı. 

Haberin Devamı

'SAYIN MEHMET SEPİL'İN AÇIKLAMALARINI TARAFTARLAR OKUSUN'

Vitor Pereira'ya daha çok sabır vardı, İsmail hocaya göre. Bu bakış açısıyla işimiz çok zor. Sayın Mehmet Sepil'in açıklamalarını tüm kulüp taraftarları okusun. 'Hızlı biçimde futboldan uzaklaşmak istiyorum. Takım küme düştüyse taraftarın hiç mi suçu yok' dedi.  Aykut Kocaman 2018'de taraftar baskısından gitti. Taraftar duygu ile değil mantıkla hareket etseydi belki de F.Bahçe'nin bir şampiyonluğu vardı. Bu ekonomik şartlarda, savaş devam ediyor maalesef, acayip dönemden geçiyoruz. Bu dönem destek dönemi, bütünleşme dönemi. Bu dönem takım 5 dakika hücum yapmadı diye protesto etme dönemi değil.

'BEŞİKTAŞ, LARIN VE BATSHUAYI'YI ARAR'

Beşiktaş, Larin'i de Batshuayi'yi de arar. İyi bir Larin'i bonservisle transfer etmek istesen ne kadar isterler? PSV'de, Feyenoord'da oynasa, iyi bir sezondan sonra masaya oturamazsın. Dinlemezler bile seni.

Haberin Devamı

'JESUS'LA İLGİLİ SÜREÇ OLUMLU TAMAMLANACAK GİBİ DURUYOR'

İsmail Kartal kendi kendine beklentiye girdi. İsmail hoca "Ben görevi mayıs ayını devredeceğim. Görev sürem bu kadardır" demeliydi. Beklentiye girersen yönetim üzerinde baskı oluşturursun. O arada hoca bulunamadığı için seni göreve getirmişler. Sayın Jorge Jesus'la alakalı süreç olumlu tamamlanacak gibi duruyor. Prensipte anlaşmışlar. İkincilik de geldi. İkincilik Jorge Jesus için önemliydi. Avrupa'da olmak istiyor. Bu saatten sonra olmama ihtimalini düşük görüyorum.

Canlı yayında şok gelişmeyi duyurdu: Mesut Özille yollar ayrılabilir

'MESUT ÖZİL'LE YOLLAR AYRILABİLİR'

F.Bahçe'nin Mesut Özil ile yolları ayırma niyeti var. Öğrendiğim kadarıyla, Mesut Özil'in önümüzdeki dönemde affedilse bile oynatılmadığında yine sorun çıkarabileceği düşünülüyor. Kadro dışı olayından sonra birlikteliğin zor olduğu şeklinde bilgi aldım. F.Bahçe-Mesut Özil ilişkisi uyuşmadı. Mali olarak da yükü var. Ama nasıl ayrılır, nasıl olur bilemem. F.Bahçe'de belirsiz olan şu: Sözleşmesi olan futbolcuları nasıl yollayacaksın? Rossi potansiyeli olan bir oyuncu. Birçok kulübün bu futbolcuyu takip ettiğini biliyorum. Altay ve Kim'le beraber F.Bahçe'ye bonservis getirebilecek oyuncular. 

'SÖRLOTH'UN NE VERECEĞİ BELLİ'

F.Bahçe, Sörloth'u uzun süredir istiyor. Bunun için birçok sebep var. İyi ve skorer olmasının yanı sıra Türkiye'de başarılı olmuş bir futbolcu. Trabzonspor'daki başarısı da F.Bahçe için kriter. Batshuayi geldi yapamadı mesela. Sörloth bunu başardı. Ne vereceği belli. Aklının yarısının İspanya ve Almanya'da olmaması lazım. Sörloth'un en üst sıradaki adaylardan biri olduğunu söyleyebilirim. Norveçli oyuncunun ilk tercihi Türkiye değil."

MESUT ÖZİL'İN MÜTHİŞ KARİYERİ