Beşiktaş Canlı yayında transfer çıkışı! 'Tadic'e o parayı vereceğine Talisca'ya verirsin'

Canlı yayında transfer çıkışı! 'Tadic'e o parayı vereceğine Talisca'ya verirsin'

25.07.2023 - 15:57 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gündemde transfer gelişmeleri var. Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer You Tube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Canlı yayında transfer çıkışı Tadice o parayı vereceğine Taliscaya verirsin

Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan ve UEFA Konferans Ligi elemesi için geri sayıma geçen Beşiktaş'ta gündemde transfer gelişmeleri var. Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer You Tube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"CEYHUN KAZANCI KİMLERİ ALDI BİR BAKIN"
Ceyhun Kazancı daha önce istifa etme süreci yaşamış. Bunu çok iyi tuttular kendi içinde. Neden istifa kararı alıyor? Büyük camiada çalışmak zor. Sosyal medyada kiralık katil tuttuğunda bundan haberi olmayan taraftarları da yanına çekiyor. Bu daha önce de yaşanmış. Ben bir kulüpte futbolculuk, yöneticilik yapmayı düşünmem burada. İsveç'te yaparım ama. Futbol kültürümüzde böyle bir durum var. Ceyhun Kazancı'nın istifası kabul edilmiş değil. Transferler var, onlar yarım bırakılmamalı.

Ceyhun Kazancı'nın geçen sene aldığı isimler Redmond, Weghorts, Masauku, Gedson Fernandes hadi sat bakalım. Saiss bedavaya geldi, para kazandırarak gitti. Başarısız diyebilir misin? Sadece Valerian Ismael diyebiliriz. Onun için de yeterli süre verilmedi.

Haberin Devamı

TADİC'E O PARAYI VERECEĞİNE TALİSCA'YA VERİRSİN
Tadic'i kim aldı Fenerbahçe. Ne kadar 4.2 milyon euroya bildirildi. Beşiktaş'tan biri aramış menajeri 700 bin euro mu fark var diye? Beşiktaş 3.5 milyon euro önermişti. Menajer cevap olarak 'O sizin ödeyebileceğiniz bir rakam değil' diyor. O parayı ona vereceğine Talisca'yı alırsın. 34 yaşındaki Tadic'i bu rakama getirmek transfer başarısı mı? Robin Van Persie'ye Fenerbahçe kaç para verdi. Şimdi çocukları o parayı yiyor. Böyle oyuncu kaptırmaya can feda.

SAISS HERKESİ APTAL SANIYOR
Asıl Saiss'e güvenilmez. Ben hoca olsam en son alacağım oyuncu. Sakatım diyor gelmiyor. İnsanları aptal yerine koyuyor. Saiss herkesi aptal zanneden zeki bir sporcu. Beşiktaş taraftarı biliyor. Sen oynamadın sakatım diyerek. Bana o raporu göster. Kulüp doktoru tapu kadastroda mı okudu teşhisi koyamıyor sana. Oram ağıryor buram ağrıyor diye. Senin hocan övgü dolu sözler söyledi basın önünde. İyi ki gitmiş. Beşiktaş'a zarar verecek. Mutlaka Şenol Güneş'in ters konuşmuşluğu vardır. Sen böyle konuşamazsın. Karakter sıkıntı. Versin beni mahkemeye. Bence Saiss'in ciddi mental sıkıntısı var. Allah bir daha Beşiktaş ile yollarını buluşturmasın.

REAL'İN PARASI VAR, ARDA'YI HEMEN ALIR
Takım kurmak, kadro planlaması yapmayı bu yöneticiler daha iyi biliyor. İlk gördüğü mağazada insanlar alışveriş yapıyor mu? Bir turlarsın başka yerlere. Real Madrid, Arda Güler'i hemen alır. Parası var. Senin borcun var. Oyunculara para yağdırmak transfer başarısı mı? Kendi şirketinde yapar mısın bunu? Marcelo için 7 milyon euro istediler, bedavaya geldi. Çünkü beklediler. Bir menajerlik yapısı var. Sosyal medyadan kulüpleri baskı altına alıyorlar. Bu tuzaklara düşmesinler.

Haberin Devamı

Üç büyükler geçmişte toplanıyor daha bu kadar borç yokken. Harcamaları kısalım diye. O toplantıdan sonra biri basketbolda yıldız transferi yapıyor. Kulüpler Birliği'ni lağvetsinler. Futbol piyasası batmış. Sanki Fenerbahçe ve Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi finali oynamışlar gibi davranıyorlar. Transferin bitimine daha çok var. Alan alsın. Sana fırsat çok gelecek. Beşiktaş istese Fenerbahçe'nin Tadic'e verdiği parayı verirler.

Bazı kulüpler yıllık 4 milyon euro verilecek isimlere 8 milyon euro veriyor. Talisca'ya biri 10 milyon euro veriyorsa bu ortamda ben onun aklından şüphe ederim. İki tane sözleşme oluyor. Biri KAP'a bildirilen diğeri oyuncu ile yapılan sözleşme.

Haberin Devamı

Icardi'ye yıllık 750 bin euro ödeniyor haberi Avrupa basınında çıksın kaç tane kulüp sıraya girer. Oyuncunun ayağına gittiği için futbolcu etkiledi falan bunlar doğru değil. İki gerçek vardı futbolda. Biri gol diğeri para.

BEŞİKTAŞ 2 FUTBOLCUYU BİTİREBİLİR
Coutinho'ya çok önceden teklif gitti. İkinci bir teklif yapılmadı ama listede. Beşiktaş bu hafta 2 futbolcuyu bitirebilir.

BEŞİKTAŞ'IN KADROSU LİG İÇİN YETERLİ DEĞİL
Cenk Tosun bir haftaya çalışmalara başlayacak diye duydum. Muleka var. Beşiktaş'ın kamptaki kadrosu, Avrupa Konferans Ligi'nde 2. eleme turunu geçebilecek bir takım. Ama lig için yeterli olacak bir kadro değil.

Gedson'u Galatasaray almak istemedi. Burak Elmas almadı. Beşiktaş, Galatasaray çekilince aldı Gedson'u.

EMAR MAKİNASI ABOUBKAR'I GÖRÜNCE GELME DİYOR
Lyanco'da sakatlık riski vardı raporda. Dizinden maç kaçırmamış hiç. Son iki maçta oynamış. Sakata diyebilir misin? Emar makinası Aboubakar'ı görünce "Gelme, ben seni biliyorum" diyor. Birinde yüksek tansiyon var. Sen risk altında oluyorsun. Bu oyuncu için acil ameliyat şart tweeti attırlar. Böyle bir rapor yok. Beşiktaş'ın transferini sosyal medyada yönetecekse Ceyhun Kazancı'ya neden ihtiyaç var?

Haberin Devamı

Türkiye'deki fikstür çekimi matematiğin doğasına aykırı. 20 sene Beşiktaş'ın sondan 5. haftası hep Galatasaray deplasmanı. Her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor hakkını verelim.

EMRECAN KİRALANACAKTI
Emrecan Antalya'ya kiralanacaktı. Şimdi oynayamayacak. Antalya'nın da planları bozuldu. Bu tartışmanın sonunda bir insanın hapse diğerinin mezara girebileceği gerçeği var. Beşiktaş bunun peşini bırakmayacak. Yol verme kavgasını anlamıyorum.

Yazarlar