Fenerbahçe Canlı yayında transferi duyurdu! Fenerbahçe, Süper Lig yıldızı ile görüştü

Canlı yayında transferi duyurdu! Fenerbahçe, Süper Lig yıldızı ile görüştü

09.05.2022 - 12:17 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrasında Fenerbahçe muhabiri Senad Ok gündemdeki gelişmeleri değerlendirirken sarı-lacivertli kulübün Süper Lig yıldızı ile yaptığı görüşmeyi açıkladı. Öte yandan Jorge Jesus ile ilgili sıcak gelişmeyi aktardı.

Canlı yayında transferi duyurdu Fenerbahçe, Süper Lig yıldızı ile görüştü

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrası Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında karşılaşmayı Skorer'den Nergis Aşkın'a değerlendirdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Jorge Jesus ile yapacağı görüşme hakkında bilgiler verilirken Senad Ok, sarı-lacivertli kulübün görüşme yaptığı Süper Lig yıldızını açıkladı. İşte canlı yayında öne çıkan konular...

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE'YE YAPILAN BASKI SONUÇ VERDİ"
"Valerian Ismael, Fenerbahçe'yi belirli noktalarda durdurdu. Fenerbahçe'ye yapılan baskı, ani sıkıştırmalar sonuç verdi. Tabi Serdar topu İrfan'a çıkarsa başka şeyler de konuşabilirdik. İki takımın da eksiği var. Vida, Rosier, Kim Min Jae, Arda Güler gibi. İsmail Kartal maçta çözümü biraz geç buldu. Crespo-Zajc uyumunun ne kadar önemli olduğunu gördük."

"ŞAMPİYONLUK İDDİASI OLSAYDI FARKLI OLURDU"
"Arda Kardeşler harika bir maç yönetmese de çok önüne geçmedi müsabakanın. Tabi maçın iddiası yoktu eğer bir şampiyonluk iddiası olsaydı daha farklı olurdu. Kenan'a penaltı yapılıyor mesela onu görmen gerekiyordu. VAR çağırmadan süzmen lazımdı."

"İsmail Kartal'ın düşüncesini doğru bulsam da ben olsam İrfan Can yerine Diego Rossi'yi çıkarırdım."

Haberin Devamı

"Fenerbahçe'nin en iyisi Ferdi, Beşiktaş'ın en iyisi de Emirhan'dı. Serdar Saatçı'yı da beğendim, öz güveni çok yüksek. Ama topla biraz fazla haşır neşir."

"BEŞİKTAŞ'IN GEDSON'U ELİNDEN KAÇIRACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"
"Gedson ile ilgili haberler çıktı. Ben zannetmiyorum Beşiktaş'ın Gedson'u elden kaçırabileceğini"

"Beşiktaş'ın baskısı Fenerbahçe'ye panik yaptırdı. İsmail Kartal oyunculara 'Sakin olun sakin olun biz kendi oyunumuzu oynayalım" dedi"

"ISMAEL HOCA GOL SEVİNCİNDE YARDIMCISINI PERİŞAN ETTİ (GÜLEREK)"
Nergis Aşkın'ın "Valerien Ismael'in gol sevinçlerinden sonra yardımcısına üzüldüm. Perişan etti adamı." sözlerine Senad Ok, "Ismael hoca da vurdu mu indirir yani. Ben aslında futbolda böyle hocaları seviyorum hem doğal hem de işin rengi bu." dedi.

Canlı yayında transferi duyurdu Fenerbahçe, Süper Lig yıldızı ile görüştü

"FENERBAHÇE, HALİL AKBUNAR İLE GÖRÜŞÜYOR"
"Halil Akbunar'ın gelecek sene Fenerbahçe forması giyme ihtimali çok yüksek. Bir görüşme var."

"EREN ELMALI'DA BONSERVİS SIKINTISI VAR"
"Eren Elmalı ile alakalı bir bonservis sıkıntısı var. 4-5 civarı bir rakam isteniyor. Fenerbahçe'nin kimleri tutacağı önemli. Kim Min Jae'yi nasıl tutacaksın mesela? Parayı verdin mi alabiliyorsun 20 milyon euro olarak."

"KİM MİN JAE'İN AYRILMA İHTİMALİ YÜZDE 51"
"Kim Min-jae takımda kalırsa, Fenerbahçe'nin en büyük transferi o olur. Özellikle İngiltere'den çıkış maddesini ödemeye niyetli takımlar var. Ayrılma ihtimalini %51 olarak görüyorum. Yapılan anlaşma gereği Kim Min-jae'nin bonservis ücretinin tamamı Fenerbahçe'nin kasasına girmeyecek diye biliyorum. Bir bölümü menajerine ya da eski kulübüne ödenecek şeklinde bir bilgim var."

Haberin Devamı

Canlı yayında transferi duyurdu Fenerbahçe, Süper Lig yıldızı ile görüştü

"ALİ KOÇ JORGE JESUS İLE GÖRÜŞMEK İÇİN PORTEKİZ'E GİDİYOR"
"Başkan Ali Koç uçağı şu anda gidiyor. Portekiz'e Jorge Jesus ile görüşmek için. Yanında yönetici Selahattin Baki de var."

"KARTAL MANTIKLI AMA JESUS RAHAT ETTİRECEK SEÇENEK"
"Başkan kendi açısından mantıklı bakıyor. Kartal ile başladım kötü geçti tribünler tepki gösterecek. Jesus'un maliyeti yüksek ama daha rahat ettirecek. Bence mantıklı karar İsmail Kartal. Fiyatı, tazminatı çok çok mantıklı. Niye mantıklı? Oyuncularla arası iyi, taraftarla iletişimi var, Süper Lig'i biliyor. Ama Ali Koç'u rahat ettirecek olan seçenek Jorge Jesus. Başkan der ki 'gittim ben marka hocayı aldım' yaslanır arkasına kahvesine yudumlar. Başarısızlık Jesus'a yazar. İşin para boyutu risk olabilir. Zor karar."

Haberin Devamı

"İsmail Kartal'a seninle sezon sonuna kadar olacağız dendi en başta. Bu kadarını İsmail hoca da kendisinden beklemiyordu. Her maç Kadıköy dolu. Antrenmana 15 bin kişi geldi. Biraz oyun oynasın sadece."

"JESUS DEDİĞİM DEDİK Mİ?"
"Fatih Terim'i herkes çok sert zanneder ama babacan tavırları vardır, futbolcular kavga etti tereyağından kıl çeker gibi çözdü işi. Jesus da dediğim dedik mi? Eğer böyle bir profil çizmezse en önemli aday şampiyonluk yolunda. "