Beşiktaş Cardiff City'den Salih Uçan açıklaması! Erol Bulut iddialara yanıt verdi

Cardiff City'den Salih Uçan açıklaması! Erol Bulut iddialara yanıt verdi

27.10.2023 - 15:18 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship takımı Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı transfer etmek istedikleri iddialarına yanıt verdi.

Cardiff Cityden Salih Uçan açıklaması Erol Bulut iddialara yanıt verdi

İngiltere Championship'te Premier Lig'e yükselme mücadelesi veren Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'taki geleceği merak edilen Salih Uçan için açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SALİH UÇAN BELİRSİZLİĞİ

Beşiktaş formasıyla üçüncü sezonuna giren Salih Uçan'ın sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldı. Milli futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Beşiktaş'la henüz sözleşme imzalamayan Salih Uçan için Cardiff City'nin devreye girdiği iddia edilmişti.

Cardiff Cityden Salih Uçan açıklaması Erol Bulut iddialara yanıt verdi

SALİH UÇAN İDDİASINA YANIT

Erol Bulut, Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan'ı transfer edeceklerine yönelik iddialara şu şekilde yanıt verdi:

"Bununla ilgili çok şey okudum. Salih Uçan, Manolis Siopis'in de bulunduğu Alanyaspor'da çalıştırdığım bir oyuncuydu. İyi bir orta saha oyuncusuydu ve birlikte çok iyi oynadılar ama onu transfer edebilecek seviyede değiliz. Bizim için pahalı. Bunu basına kim duyurdu bilmiyorum, belki onun menajeri Beşiktaş'la yeni sözleşme imzalamak için yapmıştır."

Haberin Devamı

61 MAÇTA 4 GOL, 12 ASİST

29 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Siyah beyazlı formayla 61 kez maça çıkan Salih Uçan 4 gol atarken, 12 kez de asist yaptı.

CARDIFF CITY, PREMİER LİG'E YÜKSELME SAVAŞINDA

Erol Bulut'un çalıştırdığı Cardiff City, İngiltere ikinci ligi Championship'te mücadele ediyor. 13 haftası geride kalan Championship'te Cardiff City, 6 galibiyet ve 5 mağlubiyetle 20 puanda ve Premier Lige yükselme playoff barajında yer alıyor.