İspanya La Liga Carlo Ancelotti'den Arda Güler için yeni karar! Sakatlık sonrası harekete geçti

Carlo Ancelotti'den Arda Güler için yeni karar! Sakatlık sonrası harekete geçti

23.02.2024 - 18:57 | Son Güncellenme:

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin yaşanan sakatlıklar sonrası Arda Güler ile ilgili yeni bir karara imza attığı öne sürüldü. 18 yaşındaki on numarayla ilgili kararı İspanyollar duyurdu.

Carlo Ancelottiden Arda Güler için yeni karar Sakatlık sonrası harekete geçti

La Liga devi Real Madrid üst üste gelen sakatlık haberleriyle sarsıldı. Jude Bellingham ve Joselu'nun sakatlıkları sonrası Carlo Ancelotti'den dikkat çeken bir hamle geldiği iddia edildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınından AS'ın haberine göre; Jude Bellingham ile Joselu'nun sakatlıklarının ardından Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e daha fazla şans vermeyi planladığı aktarıldı.

İtalyan teknik direktörün, Arda Güler'i Vinicius, Rodrygo ve Brahim Diaz'ın alternatifi olarak düşündüğü vurgulandı.

Real Madrid'de Jude Bellingham ve Joselu'nun sakatlıkları nedeniyle 2-3 hafta forma giymesinin beklenmediği kaydedildi. Arda Güler'in yaşanan sakatlıklar sonrası Real Madrid'de daha fazla süre almasının beklendiği aktarıldı.

Arda Güler bu sezon Real Madrid'de 5 karşılaşmada forma şansı buldu. 18 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 92 dakika sahada kaldı.

Real Madrid'in sezon başında 20 milyon euro bedelle renklerine bağladığı Arda Güler'in sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı

Real Madrid'in Fenerbahçe ile yaptığı anlaşmada 10 milyon euroluk bonus maddesi yer alıyor. Arda Güler'in bir sonraki satışından Fenerbahçe'ye yüzde 20 pay ödenecek.

Yazarlar