Beşiktaş Çarşı'yı anlatan film New York'ta zirvede!

Çarşı'yı anlatan film New York'ta zirvede!

20.10.2014 - 12:22 | Son Güncellenme:

New York'ta "Benimle oynar mısın?" filmine büyük destek... "Benimle oynar mısın?", Chelsea Film Festivali kapsamında gösterilen filmler arasında en çok seyirci tarafından izlenen film oldu.

Çarşıyı anlatan film New Yorkta zirvede

Chelsea Film Festivali'nde 18 Ekim Cumartesi gecesi gösterilen "Benimle oynar mısın?" filmi büyük ilgi gördü. Beşiktaş`ı ve popüler taraftar grubu Çarşı`yı anlatan Türk filmi, başta Beşiktaşlılar olmak üzere, Amerika`da yaşayan tüm Türkler tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Haberin Devamı

Besiktas USA Derneği yönetimini yaptığı organizasyonla, bütün üyelerini bir araya getirerek, Manhattan'ın Chelsea bölgesinde yer alan SVA sinema salonunu tıklım tıklım doldurdu. 12 ülkeden, binlerce film arasından seçilerek, New York`un en meşhur sinema festivallerinden biri olan Chelsea Film Festivali'nde yarışma fırsatı kazanan "Benimle oynar mısın?" 2013 yılında Türkiye'de sinema salonlarında gösterime sunulmuştu.

Festival kapsamında gösterilen filmler arasında en çok seyirci tarafindan izlenen film olarak seçilen "Benimle oynar mısın?", Beşiktaş’ı, kentsel dönüşümünü, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’yı, tribün-semt ilişkisini, değiştirilen kent yaşamı çerçevesinde insan ilişkilerini konu alıyor ve tüm bunları masalsı bir dille izleyiciyle buluşturuyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ USA DERNEĞİ'NDEN FİLME BÜYÜK DESTEK

Amerika`da 2001 yılında kurulan ilk sportif Türk Derneği olan Beşiktaş USA, tüm üyeleri ve tarafları ile Chelsea Film Festivali'nde gösterilen "Benimle oynar mısın?" filmine gitti. Beşiktaş formaları, Feda tişörtleri ve Çarşı kaşkolları ile sinema salonunu tıklım tıklım dolduran dernek üyeleri, sinema salonunda İnönü Stadı atmosferi yarattılar. Beşiktaş USA Derneği yöneticileri yaptığı açıklamada, Besiktaş'ı anlatan bu filme en iyi şekilde katılım yaptıklarını ve festival yetkililerinden çok olumlu mesajlar aldıklarını ifade ettiler. Dernek üyeleri, filmden once sinema salonunun önünde bir araya gelerek resim çektirdiler ve tezahürat yaptılar.