Fenerbahçe Cavcav'dan tarihi itiraf! Gökhan Gönül...

Cavcav'dan tarihi itiraf! Gökhan Gönül...

19.01.2015 - 15:50 | Son Güncellenme:

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe forması giyen eski oyucuları Gökhan Gönül'ın transfer süreci hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Cavcavdan tarihi itiraf Gökhan Gönül...

İlhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun kendisini hedef almasının ardından, "Gökhan Gönül için Fenerbahçe'ye söz verdim, Galatasaray 'a yollamadım" açıklamasıyla dikkati çekti .

Haberin Devamı

Habertürk TV'de yayınlanan 'Sportürk' programına telefonla bağlanan Gençlerbirliği Başkanı, "Fenerbahçe bizim gibi kulüpler için bir altın madeni. Futbolcularımızı oraya satarız. Gökhan Gönül'ü 1 milyon 250 bin Euro'ya verdim. Sorun Ali Şen Bey'e. Odadan çıktılar, Adnan Polat aradı, 1 milyon 750 bin Euro verdi. Gençlerbirliği oyuncu satıp ayakta durabilen bir takım. Ben ne para ne pul almıştım. Adnan Polat'a, 'Fenerbahçe'ye söz verdim' dedim. İster 500 bin Euro isterse bin 500 Euro olsun, vermedim" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbol adamı, "Fenerbahçe, o günleri unuttu. O zaman Cavcav Cavcav'dı da şimdi Uslu Mahmut. Zaten epey kilosu var, biraz daha kilo alırsa sağlığına dokunur. O yüzden Cavcav'ı falan karıştırmasın, kendi işine baksın. Türk futbolundan da elini çeksin" dedi.