Galatasaray Cebrail Karayel: "G.Saraylı adımın anılması ruhumu okşuyor"

Cebrail Karayel: "G.Saraylı adımın anılması ruhumu okşuyor"

02.03.2022 - 16:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig takımı Altay'da forma giyen Cebrail Karayel, Galatasaray transfer iddialarına cevap verdi ve 'G.Saray'la adımın anılması ruhumu okşuyor' dedi.

Cebrail Karayel: G.Saraylı adımın anılması ruhumu okşuyor

Spor Toto Süper Lig ekibi Altay'da forma giyen sağ bek pozisyonunda gösterdiği performansla göz dolduran Cebrail Karayel ocak ayında transferin gözde ismi oldu. Siyah-beyazlı formayla 23 maçta 1 gol, 3 asist yapan Cebrail'in Galatasaray'ın listesinde olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

'Tek odak noktam Altay'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Cebrail Karayel, "Evet sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Altay'la görüşmeleri benim adıma menajerim Sertan Vardar yürütüyor. Şu anda tek odak noktam Altay'ı hak ettiği yer olan Süper Lig'de bırakmak. Bireysel olarak sezona iyi başladım. Galatasaray ülkemizin özel camialarından birisi. Her futbolcu böyle özel camialarla anılmak ister. Şu anda çok güzel bir camiadayım. Evet bu söylentiler ruhumu okşuyor, egomu tatmin ediyor ama hiçbir önemi yok. Bir insanın en büyük rakibi kendisidir. Futbol değişen bir oyun. Her gün kendimizi yenilememiz gerekiyor, çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim" dedi.

Haberin Devamı

Hayali Avrupa

Avrupa hayalinin olduğunu söyleyen Cebrail, "Avrupa hayalim var. Avrupa'dan da Premier Ligi çok beğeniyorum. İdolüm ve beğendiğim isim Daniel Alves" ifadelerini kullandı.

'Serkan Özbalta'ya inandık ve güvendik'

Serkan Özbalta'ya ayrı bir parantez açan 27 yaşındaki savunmacı, "Evimizde galibiyet hasretimiz vardı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Seyir zevki yüksek bir maçtı. İnşallah devamı gelir. Serkan Özbalta Hocamızın pozitif enerjisi var, bu da bizi olumlu etkiledi. Takım olarak bir cenderenin içindeyiz hep birlikte bu süreci atlatacağız. Serkan Hoca'ya inandık ve güvendik. İnşallah güzel bir şekilde bu süreç devam eder. Taraftarımızdan ricam bizi her zaman desteklesinler. Onların desteklerine çok ihtiyacımız var. Biz içeride kenetlendik ve sonuna kadar savaşacağız. Altay çok büyük bir camia. Altay camiası bu kaos ortamlarından hep daha güçlü çıkmıştır, şimdi de çıkacaktır" diye konuştu.