Fenerbahçe Çekler ikiye bölündü

Çekler ikiye bölündü

28.02.2013 - 13:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Plzen maçı için seyircisiz oynama cezası almasına Çek basını 'Avantaj' derken; Plzenli futbolcular 'Keşke seyircili olsaydı' dediler

Çekler ikiye bölündü

Onur Dinçer / Skorer Özel

Çek basını Fenerbahçe’nin Plzen ile yapacağı rövanş maçını seyircisiz oynama cezası almasına geniş yer ayırdı. Çek ekibinin, tribün atmosfer ile meşhur olan Saracoğlu Stadı’ndaki karşılaşmayı boş tribünlere oynamasının büyük avantaj olduğu yorumları yapıldı. Blesk gazetesi, ‘Türkler cehennemi kaybetti. Fenerbahçe seyircisiz oynayacak’ diye yazdı.

Haberin Devamı

Buna karşın Plzenli futbolcular ise kendileri için avantajlı bir durum oluşturan Fenerbahçe’nin seyircisiz oynama cezasına sevinmediklerini açıkladılar. Tyden gazetesine konuşan Daniel Kolar İstanbul’daki maçın seyircisiz oynanacak olmasının üzücü olduğunu söyledi, “Çok üzgünüm. Atmosferi ile meşhur bir yerde seyirci olmayacak. Futbol taraftarlarla güzel” dedi.

Takım kaptanı Pavel Horvath ise, “Hepimiz üzgünüz. Fenerbahçe’nin sahasına gittiğimizde her birimiz daha önce Beşiktaş karşısında deneyimlediğimiz o atmosferi sabırsızlıkla görmek isteyecektik” diye konuştu.

Arkadaşlarının yorumlarını bir adım öteye taşıyan Marek Bakos ise boş statta oynamanın, baskıcı dolu tribünler önünde oynamaktan bile daha zor olacağını söyledi, “Bu ceza bizim için avantaj olmayacak” ifadesini kullandı.