Diğer Cemre bebek son yolculuğuna uğurlandı

Cemre bebek son yolculuğuna uğurlandı

10.03.2014 - 17:01 | Son Güncellenme:

Milli sporcular Nalan Ramazanoğlu ve Mustafa Ramazanoğlu'nun 17 aylık kızları Cemre Ramazanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Cemre bebek son yolculuğuna uğurlandı

Menenjit virüsü nedeniyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan ancak verdiği yaşam mücadelesini dün kaybeden Cemre Ramazanoğlu'nun naaşı İstanbul'a getirildi. Minik Cemre, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Üsküdar'daki Şakirin Camisi'ndeki cenaze törenine annesi Nalan Ramazanoğlu ile babası Mustafa Ramazanoğlu'nun yanı sıra yakınları, voleybol ve basketbol camiasından sporcular, antrenörler ile idareciler katıldı.

Nalan ve Mustafa Ramazanoğlu, cenaze boyunca kızlarının tabutunun başından ayrılmazken, gözyaşlarını tutamayan acılı anne ve babayı sporcu arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Kızının tabutuna sarılan Nalan Ramazanoğlu, uzun süre başını kaldırmadı. Cenaze namazı sırasında baba Ramazanoğlu güçlükle ayakta dururken, Nalan Ramazanoğlu ise arkadaşlarının desteğiyle ayakta kalabildi.

Cenaze törenine, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray ve Arkas Spor kulüplerinin de aralarında bulunduğu birçok kulüp ve spor adamı çelenk gönderdi.

Haberin Devamı

Cemre bebek son yolculuğuna uğurlandı

Yazarlar