Adana Demirspor Cengiz Hoşfikirer: Oynayan oyuncular insan, bizim çocuklarımız!

Cengiz Hoşfikirer: Oynayan oyuncular insan, bizim çocuklarımız!

13.01.2024 - 22:10 | Son Güncellenme:

Rizespor deplasmanından 1-0 mağlup ayrılan Adana Demirspor'da teknik sorumlu Cengiz Hoşfikirer, mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Cengiz Hoşfikirer: Oynayan oyuncular insan, bizim çocuklarımız

Süper Lig'in 20'nci haftasında Rizespor deplasmanından 1-0 mağlup ayrılan Adana Demirspor'da teknik sorumlu Cengiz Hoşfikirer açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşma hakkında konuşan Cengiz Hoşfikirer şu ifadeleri kullandı:

"Ambiyansı iyi olan iki takımın maçıydı. Artık 20'nci yüzyılda yaşıyoruz. Teknolojiden bahsediliyor. Bu zeminlerin ülkemizde büyük sorun olduğunu görüyorum. Oynayanlar insan, bizim çocuklarımız. Hepsi birbirinden değerli oyuncular. Bunlar için herhangi bir maç öncesi her şeylerini yapıyorsunuz. Fakat maçlarda onların sağlığını koruyacak, onları riske atacak hiçbir şeyin önüne geçemiyoruz. Bu başlıca zeminden kaynaklanıyor. Böyle havalarda mücadelenin üst düzey olduğu maçlarda artık taktiğin işlemiyor. Ceza sahasına en çok uzun top atanların gol atacağını maçtan önce söylemiştim. Opsiyonu çok olan 2 takımdı. Bugün çok güzel bir maç olabilirdi. Mücadele güzel oldu. Bu hava şartlarında 2 takım güzel mücadele örneği gösterdi."