Fenerbahçe Cengiz Ünder hakkında flaş açıklama! 'Anlaşmaya yakındık ama...'

Cengiz Ünder hakkında flaş açıklama! 'Anlaşmaya yakındık ama...'

03.08.2023 - 18:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin bir süredir transfer gündeminde olan milli futbolcu Cengiz Ünder hakkında flaş bir gelişme yaşandı. 26 yaşındaki yıldız oyuncu için Marsilya cephesinden açıklama geldi.

Cengiz Ünder hakkında flaş açıklama Anlaşmaya yakındık ama...

Bu yaz yapılan transferler ile damga vuran Fenerbahçe'de çalışmalar hızla devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin bir süredir listesinde olan milli futbolcu Cengiz Ünder hakkında Marsilya Başkanı Pablo Longoria, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

CENGİZ ÜNDER ISRARI

Fenerbahçe, takıma katılan yabancı futbolculardan sonra gözünü yerli oyuncalara dikti. Son olarak milli futbolcu Mert Müldür'ü kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, şimdi de Cengiz Ünder'i radarına aldı. Fenerbahçe'nin bu transfer için bir süredir mesai harcadığı kayda geçti.

Cengiz Ünder hakkında flaş açıklama Anlaşmaya yakındık ama...

L'EQUIPE'İN İDDİASI: MARSİLYA 15 MİLYON EUROYU KABUL ETTİ

Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe ise dün, Cengiz ile alakalı sürpriz bir gelişmeyi duyurdu. Fenerbahçe'nin 15 milyon euroluk teklifini doğrulayan Fransızlar, Marsilya'nın sarı-lacivertli ekipten gelen bu teklifini kabul ettiğini açıklamıştı.

'ANLAŞMAYA YAKINDIK AMA GERÇEKLEŞMEDİ'

Marsilya Başkanı Pablo Longoria, Cengiz Ünder'in transfer durumu hakkında açıklama yaptı. Maxi Foot'da yer alan habere göre Longoria, yıldız oyuncunun transfer durumu hakkında şunları söyledi; "Cengiz hala bizimle, dün takıma çağrıldı ve normal bir şekilde antrenman yaptı. Artık Almanya'daki gibi bir durum söz konusu değil çünkü o dönemde bir takımla (Fenerbahçe) anlaşmaya yakındık ama çeşitli nedenlerden dolayı bu gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

'TEKLİFLER VAR'

'Masada farklı takımlardan teklifler olduğu doğru. Hangi kulüplerle anlaşabileceğimizi görmek için piyasayı analiz ediyoruz. Şu anki durum: Cengiz, bizimle birlikte olan bir oyuncu, şu an başka bir kulüple anlaşmaya yakın değil ama dürüst olmak gerekirse teklifler var.'

Cengiz Ünder hakkında flaş açıklama Anlaşmaya yakındık ama...