Anadolu Kulüpleri Cenk Laleci'den Emenike ve Sinan Gümüş açıklaması

Cenk Laleci'den Emenike ve Sinan Gümüş açıklaması

05.01.2020 - 16:35 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig takımlarından Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci'den Emmanuel Emenike ve Sinan Gümüş hakkında transfer açıklaması geldi.

Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, Emenike transferini veto ettiklerini, Sinan Gümüş transferinin de olumsuz sonuçlandığını söyledi.

Haberin Devamı

Laleci, “Emenike menajerler vasıtasıyla kulübümüze önerildi. Bizim takımımızın mücadele gücü yüksek, yaş ortalaması da 24-25 aralığında Emenike bu şartlara uygun olmadığı için transferi veto ettik. Emenike’nin transfer defteri açılmadan kapandı. Kısaca Emenike önerisini nazikçe kabul etmedik. diyelim.” ifadelerini kullandı ve sözlerine Sinan Gümüş'le devam etti.

Sinan'ın Süper Lig'e dönmek istediğini belirten 38 yaşındaki teknik direktör, “Sinan Gümüş’ün transfer muhabbeti oldu. Sinan Gümüş’ü takımımda görmek isterim. Fakat Sinan Gümüş, Süper Lig’e dönmek istiyor.”

Cenk Laleci'nin diğer açıklamaları şöyle:

“Stoper pozisyonu için David Domgjoni kulübü KF Laçi ile olan işlerini halletmeye çalışıyor. 2-3 gün içerisinde bu transfer resmiyet kazanacak. Werder Bremen altyapısında yetişen orta saha oyuncusu Özkan Yıldırım'ı transfer ettik. Kalecimiz Selmani’ye İtalya ve Almanya’dan teklifler var. Mustafa Çeçenoğlu’nu ise Süper Lig kulüpleri istiyor, fakat iki oyuncu da sezon sonuna kadar takımımızda kalacak.”

Haberin Devamı

Cenk Laleciden Emenike ve Sinan Gümüş açıklaması