İspanya La Liga Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım'

Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım'

10.04.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Valencia forması giyen milli savunmacı Cenk Özkacar suskunluğunu bozdu. Genç stoper, EURO 2024 öncesi dikkat çeken ifadeler kullandı.

Cenk Özkacardan EURO 2024 mesajı Elimden geleni yaparım

La Liga ekiplerinden Valencia'da forma giyen Cenk Özkacar, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. Valencia'daki performansı hakkında konuşan Cenk Özkacar, EURO 2024'le ilgili çarpıcı mesaj verdi.

Haberin Devamı

Maçın oyuncusu ödülünün sahibi olduğu Granada maçına değinen Cenk Özkacar, "Granada'da maç kolay görünüyordu ama yoğun ve zordu. Çok mutluyuz çünkü orada kazandık ve üç puan aldık. Eğer evimizde ve deplasmanda ne kadar puan toplarsak çok önemli" ifadelerini kullandı.

La Liga'da kalan 8 haftada iyi performans sergilemeleri gerektiğini belirten Cenk Özkacar, "Geriye sekiz maç kaldı ve tıpkı hayatta olduğu gibi, insanlar da sezonu nasıl bitirdiğimizi hatırlayacak. Her maç bir final ama acelemiz yok. İyi bir iş çıkardık ama en önemli şey bitirmek. 8 maç kaldı ve pastanın üstüne çilek koymamız gerekiyor" dedi.

Takımın değişimine dikkat çeken Cenk Özkacar, "Geçen seneden bugüne baktığımızda çok fark var çünkü 30 maçta 44 puan aldık. Ligin başında mümkün olduğu kadar üst sırada ligi bitirmeye çalışacağımızı söylemiştik. Soyunma odasındaki atmosferi mümkün olduğu kadar iyi tutmaya ve ligi üst sıralarda bitirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nda EURO 2024 kadrosuna davet edilmek istediğini belirten Cenk Özkacar, "Milli Takım'da görev yapabilmem için önce Valencia'da oynamam gerektiğini biliyorum. Bu her şeyden daha önemli. Gelecek hakkında fazla düşünmüyorum ama beni EURO 2024 için Milli Takım'a çağırırlarsa elimden geleni yaparım. Türkiye milli takımıyla iyi bir iş çıkardık ve bu seviyemizi korumak istiyoruz. Ancak şu anda yüzde 200 Valencia'yı düşünüyorum. Bu kulüpte olmayı hak etmek için her gün çalışıyorum" açıklamasını yaptı.