Beşiktaş Cenk Tosun, transfer teklifini açıkladı! 'Benim için iyi olabilirdi'

Cenk Tosun, transfer teklifini açıkladı! 'Benim için iyi olabilirdi'

21.03.2023 - 18:11 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi ile birlikte performansı artan golcü futbolcu Cenk Tosun, kendisine gelen teklifi açıkladı.

Cenk Tosun, transfer teklifini açıkladı Benim için iyi olabilirdi

Teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte performansı giderek artan Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun'un takımdaki geleceği ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcu kendisine gelen teklifi bizzat duyurdu. 

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla adeta yeniden doğan Cenk, Kuntz tarafından EURO 2024 Elemeleri'nde oynanacak olan Ermenistan ve Hırvatistan maçlarının aday kadrosuna davet edildi.

Cenk Tosun, transfer teklifini açıkladı Benim için iyi olabilirdi

BEDAVAYA GELMİŞTİ

2020/2021 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Cenk, Erzurum deplasmanında talihsiz bir sakatlık yaşamış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Sezonun bitmesiyle Everton'a geri dönen Cenk, burada forma şansı bulamamıştı. Geçtiğimiz sezon İngiliz kulübüyle sözleşmesi sona eren golcü futbolcu, bu sezon başında Beşiktaş'la sözleşme imzalamıştı.

BASIN MENSUPLARINA KONUŞTU

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların aday kadrosunda yer alan Cenk Tosun, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri'nde düzenlenen sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarıyla sohbet etti.

Haberin Devamı

Cenk Tosun, transfer teklifini açıkladı Benim için iyi olabilirdi

TEKLİFİ REDDETTİ

Amerika'dan gelen transfer teklifini kabul etmediğini ifade eden tecrübeli golcü, "Amerika MLS Ligi takımlarından Chicago Fire'ın teklifini geri çevirdim. Gitmek benim için iyi olabilirdi fakat ailemin düzenini bozmak istemedim. Beşiktaş'ta devam edeceğim" ifadelerini kulandı.

Opsiyon maddesini beklemeden Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalayacaklarını belirten Cenk Tosun, "Bir gol veya asist daha yapmam halinde sözleşmemdeki 1 yıllık opsiyon devreye girecek. Fakat Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile konuştuk. Opsiyonu beklemeden yeni bir sözleşme yapacağız" şeklinde konuştu.

Yazarlar