Trabzonspor "Cezayı Avni Aker'de bitiririz"

"Cezayı Avni Aker'de bitiririz"

05.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, PFDK’nın verdiği 4 maçlık seyircisiz oynama cezasına itiraz edeceklerini belirterek kararın değişmemesi halinde Akyazı’ya taşınmadan cezayı Avni Aker’de bitireceklerini söyledi.

Cezayı Avni Akerde bitiririz

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun verdiği 4 maçlık seyircisiz oynama cezasına itiraz edeceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Akyazı Stadı’nda seyircisiz açılış yapmak istemediklerini bildiren Öztürk, “Bu sezon 2 maçlık cezayı Avni Aker’de çekeriz. Görünen o ki 2 maçlık ceza da Akyazı’ya kalacak. Biz sezonu Akyazı’da açmayı planlıyorduk ancak yaşanan bu hadiseler bu kararı etkileyecek. Ceza konusunda federasyona itirazımız olacak. Yönetim olarak henüz karar almadık ama eğer 4 maçlık ceza itiraza rağmen onaylanırsa muhtemelen cezayı Avni Aker’de tamamlarız. Yeni stadımızda seyircisiz oynamak istemeyiz. Görkemli bir açılış ile Akyazı’da maçlarımızı oynamaya başlamak istiyoruz. Bu konuları yönetim kurulunda değerlendireceğiz” dedi.

‘Stadımız yetişecek’

Zeki Öztürk, Akyazı Stadı’nın yeni sezona yetişmesi için yoğun çaba harcadıklarını da bildirdi. Bordo-mavili yönetici, “TOKİ ile sürekli temas halindeyiz. Herkes elinden geleni yapıyor. Şu an için olumsuz bir tablo görünmüyor. Akyazı Stadı yeni sezona yetişecek” diye konuştu.

Yazarlar