Futbol Chelsea Juan Cuadrado'yu aldı Mohamed Salah'ı gönderdi

Chelsea Juan Cuadrado'yu aldı Mohamed Salah'ı gönderdi

03.02.2015 - 09:38 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig devi Chelsea, Serie A'da mücadele eden Fiorentina'da oynayan Kolombiyalı yıldızı kadrosuna kattığını açıkladı. Fiorentina'dan Juan Cuadrado'yu renklerine bağlayan Chelsea, Mohamed Salah'ı İtalyan kulübüne kiraladı.Chelsea, Mohamed Salah'ın sezon sonuna kadar Fiorentina'ya kiralandığını resmen duyurdu.

Chelsea Juan Cuadradoyu aldı Mohamed Salahı gönderdi

İngiltere Premier Lig devi Chelsea, Serie A'da mücadele eden Fiorentina'da oynayan Kolombiyalı yıldız Juan Cuadrado'yu kadrosuna kattığını açıkladı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada 26 yaşındaki oyuncuyla 4 buçuk yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Cuadrado karşılığında Fiorentina'ya ödenecek tutar ile ilgili bir açıklama yapılmazken, İngiliz ve İtalyan kaynaklarca geçilen haberlerde Maviler, Kolombiyalı yıldız için 35 milyon avro ödedi.

İmza sonrasında Chelsea resmi sitesine konuşan Cuadrado, "Şu anda çok mutluyum. Bana bu fırsatı verenlere teşekkür ediyorum. Chelsea çok büyük bir kulüp ve buraya gelmek, Mourinho gibi bir menajerin bana güvenmesi rüya gibi." açıklamasını yaptı.

Fiorentina'dan Juan Cuadrado'yu renklerine bağlayan Chelsea, Mohamed Salah'ı İtalyan kulübüne kiraladı. Chelsea, Mohamed Salah'ın sezon sonuna kadar Fiorentina'ya kiralandığını resmen duyurdu. Bilindiği üzere Chelsea'nin Juan Cuadrado'yu kadrosuna katmasının ardından Salah'ın da Fiorentina'ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Bu sezon Chelsea'de bir türlü Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen Salah, bir önceki ara transfer döneminde Basel'den 13 milyon avro karşılığında transfer edilmişti.